Gadget

Fullproppet med teknologi og kan fjernstyres med mobilen.
forfatter

Bluesmart må være den mest avanserte reisekofferten vi har sett.

Selvsagt har den en lett tilgjengelig lomme til datamaskinen og nettbrettet så du kan fiske dem frem når du skal gjennom sikkerhetskontrollen. Og hvis strømmen begynner å ta slutt, har den et innebygd batteri som kan lade mobilen og nettbrettet flere ganger.

(Foto: Bluesmart)
(Foto: Bluesmart)

Via appen kan du styre koffertens lås, og om du går fra din koffert får du en advarselsmelding i mobilen, og kofferten låses automatisk. Og om den skulle komme på avveie, kan du se på et kart hvor den er.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Bluesmart)

Dessuten har den en innebygd vekt. Det er bare å løfte den i håndtaket og se i appen om du har pakket den for tungt for å ta ombord på flyet.

Den er blant annet å få kjøpt på Coolstuff for 4.000 kroner. Les mer på bluesmart.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.