Bærevesker

Nystartede Holger Bags fra Sverige, lager bærevesker for nettbrett, laptoper og annet småtterier, som har innebygget lader for enhetene dine.
forfatter

Egentlig ganske kult, fordi du kan lade nettbrettet mens du er på farten. Eller mobilen. Bæreveskene fra Holger Bags, tra typer inkludert en ryggsekk, er bygget i slitesterke materialer inspirert av gamle dagers koffertdesign.

Med en innebygget batterilader på 3600 mAh, kalt Power Station, kan du lade mens du reiser.

Holgerbags_ING6307 copy

Den minste bærevesken heter junior og måler 270 x 195 x 80 mm. Som de andre finnes den i friske farger, med vulkanisert resirkulert fibermateriale, toppet med skinn. Mens junior koster 199 Euro,, koster den større senior (360 x 260 x 80 mm) 229 Euro.
Den passer naturlig større laptoper, opp til 15 tommer.

IMG_0056orange

Backpack-modellen er egentlig en senior som er snudd 90 grader, og 260 x 360 x 80 mm den også. Men her får du ryggsekkremmer slik at den er mer praktisk om du for eksempel sykler til jobb.

Backpack koster 249 Euro, og som de andre har den lader innebygget. Bare husk å lade laderen før du reiser.

Holger back

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.