s.034

Wadia har gjort det få trodde var mulig. Å få en iPod til å låte som en dyr high-end-CD-spiller.

Vi har skrevet mye om lydkvaliteten fra de forskjellige iPod-modellene opp gjennom årene. Ofte har vi sagt at bedre hodetelefoner på øret og en dockingstasjon koblet til anlegget, kan gi riktig høy lydkvalitet fra iPoden. Men ingenting vi har testet er i nærheten av hva man kan oppnå med denne dockingstasjonen fra Wadia.

Grunnen til det er like enkel som den er genial. I stedet for å koble iPoden til anlegget via en docking som henter et analogt linjesignal fra iPodens dockingkontakt, tapper 170i Transport som den heter, signalet digitalt fra iPoden. Før spilleren har foretatt noen signalbehandling. Dermed er det Wadia-dockingen som overtar signalbehandlingen og konverteringen av musikken fra iPoden din.

Ren digitallyd
Det geniale med det, er at man hopper over iPodens lydprosessor, og bruker Wadiaens enda bedre prosessor til å behandle lyden på omtrent samme måte som i en påkostet high-end-CD-spiller. Resultatet er lydkvalitet du ikke trodde var mulig fra en MP3-spiller. Selv ikke en iPod.

Les mer i Lyd og bIlde oktober 2008

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.