Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Her kan du dokke iPad-en din

Skrevet av / 30.03.11 - 09:32
Her kan du dokke iPad-en din

Se, en vaskeekte JBL-høyttaler. Med plass til en iPad. Om den noengang vil låte som en ekte JBL-høyttaler er uvisst, og tvilsomt, men On Beat har ikke noe i mot å spille musikk fra en iPad, iPod eller iPhone.

On Beat er litt bredere enn en iPad, og har dokkingkontakt til alle Apples i-produkter. Dokkingkontakten kan dreies 90 grader, slik at man kan se film på skjermen i landskapsformat, og høre lyden fra stereohøyttalere som sprer lyden 360 grader, derevet av 4 w forsterkerkraft per element.

Den lader dokkede spillere, og den medfølgende fjernkontrollen styrer volum og avspilling, mens videoutgangen på baksiden gjør det mulig å koble On Beat til tv-en i stuen.

Her er det også mulig å koble til andre lydkilder, via USB- eller minijackinngang.

Som On Beat er den runde On Air beregnet for kjøkkenet, kontoret eller steder hvor man sitter nært høyttaleren. De er ikke noen erstatning for et habilt stereoanlegg. Men On Air har fordelen av AirPlay.

Den buede On Air har dokking for iPad og iPhone, men ikke plass til en iPad. Men med AirPlay kan man strømme musikken fra iPhone-en i lomma, trådløst til On Air.

Som også har FM-radio og klokke med alarm. En egen tegnrute viser valgt funksjon og hva man spiller, og stereohøyttalerne er plassert i buen på toppen for bedre spredning i rommet.

USB-inngangen på On Air brukes ikke til eksterne lydkilder, men til å oppdatere høyttalerens internprogramvare.

On Air og On Beat er i butikkene allerede i april/mai, begge priset godt under 2.000 kroner.

Følg med for test.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top