Følg oss på

Søk etter tester, nyheter, anmeldelser..

Her er Star Trek-kjøleskapet

Freezistance is futile…

Endelig har noen skjønt det: selvsagt skal det lages kjøleskap av Borgenes terningformede romskip!

Det vesle kjøleskapet rommer bare 9 bokser med brus eller øl. Undertegnede skriver likevel under på at dette kanskje er den mest velutnyttede tusenlappen ($150) man kan bruke!

Etter hva vi kan se på bildet, har det vært viet ganske stor oppmerksomhet mot detaljer. Ikke minst når det kommer til den kule, grønne gløden fra innsiden og ut.

Kjøleskapet kan ikke bare kjøle, men har også en varmeinnstilling, så du bør ha to innen rekkevidde på filmaftenen: Ett til dine kalde pils og ett til å holde nachoene varme. Skal vi endelig kritisere noe, så er det en smule skuffende at et så rått kjøleskap ikke har en fryseknapp som kjøler maten ned til det absolutte nullpunkt.

ThinkGeek.com

forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Freezistance is futile…

Freezistance is futile…

Kate Beckinsale beviser, nok en gang, at hun kan sine action-moves.

Freezistance is futile…

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.