Gadgets

Freezistance is futile…
forfatter

Endelig har noen skjønt det: selvsagt skal det lages kjøleskap av Borgenes terningformede romskip!

Det vesle kjøleskapet rommer bare 9 bokser med brus eller øl. Undertegnede skriver likevel under på at dette kanskje er den mest velutnyttede tusenlappen ($150) man kan bruke!

Etter hva vi kan se på bildet, har det vært viet ganske stor oppmerksomhet mot detaljer. Ikke minst når det kommer til den kule, grønne gløden fra innsiden og ut.

Kjøleskapet kan ikke bare kjøle, men har også en varmeinnstilling, så du bør ha to innen rekkevidde på filmaftenen: Ett til dine kalde pils og ett til å holde nachoene varme. Skal vi endelig kritisere noe, så er det en smule skuffende at et så rått kjøleskap ikke har en fryseknapp som kjøler maten ned til det absolutte nullpunkt.

ThinkGeek.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.