Mobiltilbehør

LogoPowerBank sin nye Power Charger er visstnok så kraftig at den kan gi bilen starthjelp.
forfatter

I fremtiden trenger du ikke ringe etter veihjelp hvis bilen har gått tom for strøm, hvis du da har en Power Charger liggende i bilen. Denne kraftige nødladeren – eller powerbank, som slik en dings også kalles – er nemlig utstyrt med en jumpstart-utgang som leverer 400A, hvilket er mer enn nok til å starte en bil, skriver selskapet LogoPowerBank i en pressemelding. Batterikapasiteten er på 16.800 mAh, som betyr at den skal ha strøm nok til å starte 25 biler i strekk.

Les også: Nødladere til mobil og nettbrett

Nødladeren er utstyrt med en utgang til opplading av bærbare PC-er, samt en USB-utgang, som kan lade opp smartmobiler, nettbrett, kameraer, håndholdte spillkonsoller, trådløse hodetelefoner og alle andre USB-oppladbare enheter. Den er også utstyrt med en Ultra LED-lommelykt, som også kan settes i SOS-tilstand, så man kan tilkalle hjelp om man for eksempel har problemer med bilen eller har kjørt seg vill i ødemarken.

TS1_1525586

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.