TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Her er nødladeren som kan starte bilen din!

LogoPowerBank sin nye Power Charger er visstnok så kraftig at den kan gi bilen starthjelp.

forfatter
Publisert 28.01.15 - 10:27

I fremtiden trenger du ikke ringe etter veihjelp hvis bilen har gått tom for strøm, hvis du da har en Power Charger liggende i bilen. Denne kraftige nødladeren – eller powerbank, som slik en dings også kalles – er nemlig utstyrt med en jumpstart-utgang som leverer 400A, hvilket er mer enn nok til å starte en bil, skriver selskapet LogoPowerBank i en pressemelding. Batterikapasiteten er på 16.800 mAh, som betyr at den skal ha strøm nok til å starte 25 biler i strekk.

Les også: Nødladere til mobil og nettbrett

Nødladeren er utstyrt med en utgang til opplading av bærbare PC-er, samt en USB-utgang, som kan lade opp smartmobiler, nettbrett, kameraer, håndholdte spillkonsoller, trådløse hodetelefoner og alle andre USB-oppladbare enheter. Den er også utstyrt med en Ultra LED-lommelykt, som også kan settes i SOS-tilstand, så man kan tilkalle hjelp om man for eksempel har problemer med bilen eller har kjørt seg vill i ødemarken.

TS1_1525586

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Google sier farvel til spill-streaming Den 18. januar 2023 stenger Googles cloud-baserte spilltjeneste. Brukerne får pengene sine tilbake.
Nå er "USB-C" loven vedtatt Forbrukerne vil snart kunne bruke én enkelt ladeløsning for sine elektroniske enheter, melder EU-parlamentet.
For feinsmeckeren Garmin gjør virkelig sitt ytterste for å kunne tilby en klokke for alle smaker. Nå har de presentert en smartklokke med så klassisk utseende at den ofte tas for å være en tradisjonell analog klokke.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
Følg Lyd & Bilde