HD-webkamera uten hakking

forfatter

Creative lanserer det første HD-webkameraet for konsumentmarkedet som ikke bruker prosessorkraft fra datamaskinen og som derfor gir jevne bilder uten hakking.

Kameraet inPerson HD er laget for video og samtaler, og skal oppfylle de høye kravene til Skype HD-videosamtaler. For å forbedre video- og samtalekvaliteten har Creative integrert en H.264 videokodek som sørger for den raskeste bildeoppdateringen på for HD-videosamtaler, og reduserer problemet med hakkete video som brukerne ofte opplever, fordi PC-en ikke har nok overskudd av prosessorkraft. Kameraet har full 1080p oppløsning.

Pris: 1.300 kroner

no.creative.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.