TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Håndlagede holdere til mobil og nettbrett

Lyst på noe som ikke alle har? De praktiske holderne i tre, til mobiler og nettbrett, gir deg frie hender.

forfatter
Publisert 16.12.14 - 11:44

Enten du skal bake eller se på film, så er det praktisk å slippe å sitte med nettbrettet i hånden. I Larvik har de en kommunal bedrift som lager blant annet holdere til mobil og nettbrett. De håndlagede holderne er tilpasset de vanligste nettbrettene og mobilene, og mobilholderen (den mørke) har et hul i sokkelen som forsterker lyden fra den innebyggede høyttaleren.

Nettbrett holdere

Holderne kan kjøpes i lokalene til Arbeid & Kvalifisering i Larvik, eller bestilles på mail for levering via Posten.

Nettbrettholderen koster 399 kr  og mobilholderen 199 kr.

Nettbrett holder

Annonse
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde