Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Gratis Outlook til Android og iOS

Nå kan du få det samme epostprogrammet på mobil og nettbrett, som du er vant til fra kontoret.

Skrevet av / 30.01.15 - 10:33
Gratis Outlook til Android og iOS

Noe av det beste med smartmobiler og nettbrett er muligheten for å følge med på sin epost, mens man en kort stund forlater kontoret for å besøke virkeligheten utenfor. Men hvis man skal være helt ærlig, så stinker de fleste mailklienter til mobile enheter, uansett merke og operativsystem.

Og mens alle elsker å kritisere Microsoft Outlook for å være tungt og fylt med unødvendige funksjoner, så virker det faktisk. Programmet får jobbet gjort, og man kan styre sine epost og avtaler i én og samme arbeidsprosess. Derfor er det en god nyhet, at man nå kan få Outlook til iOS og Android. Og attpåtil gratis!

Lanseringen av Outlook på mobile enheter kommer plutseligt, men kanskje ikke overraskende. Microsoft kjøpte i desember selskapet Acompli, som hadde laget en populær epostklient til netopp iOS og Android. Og nå, en drøy måned etter, er Microsoft klar med en mobil Outlook. De sier selv at programmene har samme kodebase som Acompli. Man har imidlertid skiftet ut navnene i brukerflaten, så Outlook-brukere kan føle seg hjemme.

Outlook-klienten fyller knappe 10 MB, så den kan installeres på de fleste enheter. Hvordan den er å bruke i praksis, kommer vi tilbake til, når vi har lært den nærmere å kjenne.

Outlook_top

Kilde: Gizmodo

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Xiaomi lanserer Flip-konkurrent

HMD Skyline: en overraskende kul mobil

Google står selv bak en stor lekkasje

Youtube finner sangen du nynner på

Neste Sony-mobil kan mangle viktig kamerafunksjon

OnePlus er klar for en kjølig sommer med hotte produkter

Lekkasje av Google Pixel 9

Slutt på monopol for Apple Pay

Flytt bildene dine fra Google til iCloud

Apple Vision Pro-salget i USA er så godt som "dødt"

Endelig hastighet i Google Maps

Samsung baner ny og bedre vei med kunstig intelligens

Scroll to Top