Search
Generic filters

Gratis Outlook til Android og iOS

Nå kan du få det samme epostprogrammet på mobil og nettbrett, som du er vant til fra kontoret.

Noe av det beste med smartmobiler og nettbrett er muligheten for å følge med på sin epost, mens man en kort stund forlater kontoret for å besøke virkeligheten utenfor. Men hvis man skal være helt ærlig, så stinker de fleste mailklienter til mobile enheter, uansett merke og operativsystem.

Og mens alle elsker å kritisere Microsoft Outlook for å være tungt og fylt med unødvendige funksjoner, så virker det faktisk. Programmet får jobbet gjort, og man kan styre sine epost og avtaler i én og samme arbeidsprosess. Derfor er det en god nyhet, at man nå kan få Outlook til iOS og Android. Og attpåtil gratis!

Lanseringen av Outlook på mobile enheter kommer plutseligt, men kanskje ikke overraskende. Microsoft kjøpte i desember selskapet Acompli, som hadde laget en populær epostklient til netopp iOS og Android. Og nå, en drøy måned etter, er Microsoft klar med en mobil Outlook. De sier selv at programmene har samme kodebase som Acompli. Man har imidlertid skiftet ut navnene i brukerflaten, så Outlook-brukere kan føle seg hjemme.

Outlook-klienten fyller knappe 10 MB, så den kan installeres på de fleste enheter. Hvordan den er å bruke i praksis, kommer vi tilbake til, når vi har lært den nærmere å kjenne.

Outlook_top

Kilde: Gizmodo

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.