GPS-klokke til golfspillere

Finn veien på greenen og slå din beste serie med Garmin Approach S4.

GPS-klokker er ikke bare forbeholdt joggere og ekstremsyklister. Garmin lager også klokker med innebygd elektronikk spesielt tilpasset mosjonister som har valgt å ikke svette, mens de dyrker sin sport.

Approach S4 er en ny GPS-golfklokke. Den er utstyrt med en høyoppløst berøringsskjerm som kan leses i sollys og har en dedikert knapp som gir brukeren en rask Green View. Det innebygde batteriet holder gjennom 10 timer med golfing. S4 er forhåndsinstallert med profiler på tusenvis av golfbaner i hele verden og har livstidsoppdatering på baner inkludert i prisen.

Hvis du har en iPhone (4S eller nyere, med iOS7), kan klokken trådløst motta informasjon om for eksempel e-poster og SMS-er, så du kan la din mobiltelefon ligge i lommen eller vesken når du spiller, og i stedet se beskjedene på klokken.

Som Garmins andre golf-enheter med GPS viser S4 presis avstand til greenens forkant, bakkant og sentrum, og gir løpende informasjon om layup, knekkpunkt og avstand, mens den holder styr på din score og statistikk på den digitale poengoversikten.

Garmin_ApproachS4_black2

Approach S4 har en dedikert knapp til den såkalte Green View-skjermen. Denne funksjonen viser hvordan greenen nøyaktig ser ut i form og layout, slik at man vet nøyaktig hvor mye kraft som skal settes inn i neste slag.

Garmin_ApproachS4_white1

Med S4 vil brukerne også kunne taste inn og lagre avstandspunkter, flaggplassering, avstander til vannhinder og bunkere, for ytterligere presisjon i fremtidige slag.

Klokken veier bare 58,4 gram og er vanntett ned til 10 meter, så du ikke behøver å ta den av mens du spiller de virkelig vriene ballene. Klokken er i handelen nå til en veiledende pris på 2.599 kr.

garmin.no

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nettopp kjøpt deg ny 4K-TV? Da kan du innvie den med Last Christmas i remastret 4K-versjon!
La ikke størrelsen lure deg, Phono Box RS2 har alt en vinylentusiast trenger.
Alle ønsker seg harde pakker, vi også, derfor har vi satt sammen den feteste gavelisten vi kunne komme på.
Stereoanlegget på soverommet til Jimi Hendrix i London låter nå akkurat som det gjorde da han lyttet til det.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Dette har de aldri gjort før, hvertfall ikke på denne måten.
Parlamentet ønsker å bidra til bærekraftige løsninger ved å fremme gjenbruk og reparasjon og ved å bekjempe praksiser som forkorter produkterslevetid.
Over for Europas største fotomesse
AKMs DAC-fabrikk har brent ned, som krøpler produsentene i flere måneder. Slik responderer hi-fi-bransjen.
Duoen bak The Rain får fornyet tillit hos strømmegiganten.
Nå er det bare tre uker til vi igjen kan humre og le med sjarmerende Johanne & Co.
Risikoen for å bli snytt er større enn sjansen for å gjøre et kupp.
Light Speaker fra svenske Transparent er ikke som andre trådløse høyttalere.
Popprinsessen går helt nye veier - nå på Disney+.
Fujifilm GFX100 får 400 megapiksler!
Ifølge flere kilder har Samsung ingen planer om en Galaxy Note 21. Note-serien skal erstattes av Galaxy Z Fold 3.
HBO Nordic tar "en dansk en" - lanserer snart sin første danske serie.