Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

GPS-klokke til golfspillere

Finn veien på greenen og slå din beste serie med Garmin Approach S4.

Skrevet av / 17.10.13 - 15:33
GPS-klokke til golfspillere

GPS-klokker er ikke bare forbeholdt joggere og ekstremsyklister. Garmin lager også klokker med innebygd elektronikk spesielt tilpasset mosjonister som har valgt å ikke svette, mens de dyrker sin sport.

Approach S4 er en ny GPS-golfklokke. Den er utstyrt med en høyoppløst berøringsskjerm som kan leses i sollys og har en dedikert knapp som gir brukeren en rask Green View. Det innebygde batteriet holder gjennom 10 timer med golfing. S4 er forhåndsinstallert med profiler på tusenvis av golfbaner i hele verden og har livstidsoppdatering på baner inkludert i prisen.

Hvis du har en iPhone (4S eller nyere, med iOS7), kan klokken trådløst motta informasjon om for eksempel e-poster og SMS-er, så du kan la din mobiltelefon ligge i lommen eller vesken når du spiller, og i stedet se beskjedene på klokken.

Som Garmins andre golf-enheter med GPS viser S4 presis avstand til greenens forkant, bakkant og sentrum, og gir løpende informasjon om layup, knekkpunkt og avstand, mens den holder styr på din score og statistikk på den digitale poengoversikten.

Garmin_ApproachS4_black2

Approach S4 har en dedikert knapp til den såkalte Green View-skjermen. Denne funksjonen viser hvordan greenen nøyaktig ser ut i form og layout, slik at man vet nøyaktig hvor mye kraft som skal settes inn i neste slag.

Garmin_ApproachS4_white1

Med S4 vil brukerne også kunne taste inn og lagre avstandspunkter, flaggplassering, avstander til vannhinder og bunkere, for ytterligere presisjon i fremtidige slag.

Klokken veier bare 58,4 gram og er vanntett ned til 10 meter, så du ikke behøver å ta den av mens du spiller de virkelig vriene ballene. Klokken er i handelen nå til en veiledende pris på 2.599 kr.

garmin.no

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top