Search
Generic filters

Gogito smartklokke i salg

Cogito lanserte smarklokken Classic og Pop for ikke så lenge siden, nå er de begge i salg til relativt hyggelige priser.

Utvalget av smartklokker begynner å komme seg. Nå er det ikke bare Samsung og Sony som har smartklokker. Det finnes også smartklokker som ser ut som vanlige armbåndsur, men likevel har smartfunksjonalitet.

Cogito Classic til 180 dollar (pluss frakt og mva), kommer i flere farger og kan brukes sammen med nyere iOS-enheter med iOS 7 som iPhone 5S og iPad air, samt de fleste Android-mobilene med Android 4.3 eller nyere operativsystem.

Smartklokken til Cogito viser meldinger, eposter og innringere på skjermen, og komuniserer med mobilen via Bluetooth. Det finnes selvsagt en app som man kan styre klokken med, og Cogito lover en batteritid på godt over et år, fordi klokken bruker vanlige knappebatterier.

Cogito black

 

Den kombinerer elektronikk med et analogt urverk, og klokken er vanntett til 100 meter. Den kan også brukes som fjernkontroll for styring av musikkavspillingen fra mobilen, eller som fjernutløser for kameraet på mobilen.

Det finnes også en enklere variant kalt Pop, i en enklere plastkasse, til 130 dollar, men den støtter ikke nummer- eller innringer ID.

Cogito arm

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Les også

Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.