Smartklokke

Cogito lanserte smarklokken Classic og Pop for ikke så lenge siden, nå er de begge i salg til relativt hyggelige priser.
Annonse
Annonse
forfatter

Utvalget av smartklokker begynner å komme seg. Nå er det ikke bare Samsung og Sony som har smartklokker. Det finnes også smartklokker som ser ut som vanlige armbåndsur, men likevel har smartfunksjonalitet.

Cogito Classic til 180 dollar (pluss frakt og mva), kommer i flere farger og kan brukes sammen med nyere iOS-enheter med iOS 7 som iPhone 5S og iPad air, samt de fleste Android-mobilene med Android 4.3 eller nyere operativsystem.

Smartklokken til Cogito viser meldinger, eposter og innringere på skjermen, og komuniserer med mobilen via Bluetooth. Det finnes selvsagt en app som man kan styre klokken med, og Cogito lover en batteritid på godt over et år, fordi klokken bruker vanlige knappebatterier.

Cogito black

 

Annonse

Den kombinerer elektronikk med et analogt urverk, og klokken er vanntett til 100 meter. Den kan også brukes som fjernkontroll for styring av musikkavspillingen fra mobilen, eller som fjernutløser for kameraet på mobilen.

Det finnes også en enklere variant kalt Pop, i en enklere plastkasse, til 130 dollar, men den støtter ikke nummer- eller innringer ID.

Cogito arm

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Slipper også RF 100mm f2.8L, RF 400mm f2.8L og RF 600mm f4L.
Sony oppdaterer flaggskipkameraene.
Lanseres sammen med ny film i Contact Sheet-design
Den ser mye større ut enn den er, den nye 4309 Studio Monitor.
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Der hvor andre jukser til et 4K-bilde fra et HD-panel, har Sony-projektorene ekte 4K-paneler. Nå kommer to viktige modeller med den nye X1-prosessoren for bildebehandling i toppklasse.
Strømmetjenesten Qobuz satser på musikk med høy lydkvalitet. Nå kommer den til Norge.
Urbanista Los Angeles lades med solceller.
Vakkert og oppsiktsvekkende fra Sony World Photography Awards 2021
Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!
Her er det vi vet om Samsungs nye 2021-modeller.
De eksisterende produkter utfases. Men brukerstøtte fortsetter i en periode.
Slipper også RF 100mm f2.8L, RF 400mm f2.8L og RF 600mm f4L.
To nye mobiler med fokus på kameraet.