Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Gjør alle skjermer trådløse!

Airtame plugges i HDMI-porten, og overfører bildet trådløst til TV-skjermen på en helt ny måte.

Skrevet av / 05.06.15 - 10:20
Gjør alle skjermer trådløse!

Airtame er noe så elegant som en HDMI-dongel som plugges rett i din TV, projektor eller dataskjerm.

Airtame plugges direkte i HDMI-porten. Strøm får den fra USB.
Airtame plugges direkte i HDMI-porten. Strøm får den fra USB.

Med Airtame på plass i skjermen, er du klar til å strømme bildet fra din Mac, Linux- eller Windows-PC, helt trådløst. Du kan enten kopiere bildet som du ser på din egen skjerm, eller la den nye skjermen utvide ditt arbeidsområde.

Har du flere Airtame-enheter, kan du dessuten overføre samme bilde til flere skjermer, helt direkte. Airtame overfører også lyden, og støtter 1080p HD-oppløsning.

Bruksområder
Bruksområdene er enkle å tenke seg. Se film i stua, vis dine feriebilder til venner og familie, uten å styre med kabler. En professor kan holde forelesning uten å tenke på hva slags kabler og adaptere som er tilgjengelige for projektoren på stedet.

Strøm til andre PC-er
PC-er kan også strømme video og bilde til hverandre, dersom begge har Airtame-programmet installert. Du bare starter en såkalt ”public stream”, som er en kopi av din skjerm og lyd. PC-brukere på ditt lokale nettverk kan så kobles til denne strømmen, som åpnes som et nytt vindu på deres PC.

Dette åpner for at studentene kan koble seg til foreleserens PC, slik at også de som sitter langt bak enkelt ser hva som foregår på skjermen. Siden foreleserens skjerm åpnes som et nytt vindu, kan dette skaleres som man ønsker, slik at man får plass på sitt eget arbeidsområde til å gjøre egne notater.

Møteprojektoren blir overflødig
Et annet bruksområde er i møterommet. Ordstyreren trenger ikke lenger projektor, da han bare kan kopiere sin skjerm til alle møtedeltakernes laptop.

Strømmen til Airtame kan passordbeskyttes, slik at uvedkommende ikke får tilgang.

Airtame fungerer via WiFi, men påvirker ikke hastigheten til din eksisterende internettilkobling.

Tilgjengelighet og pris
Airtame er tilgjengelig nå, til en veiledende introduksjonspris på 2.124 kroner frem til 1. oktober. Deretter koster den 3.186 kroner.

airtame.com
no.eetgroup.com

Airtame

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top