Gadgets

Gibson Memory Cable har innebygd lydopptaker.
forfatter

Har du noensinne improvisert den perfekte gitarsoloen, for deretter å helt glemme hvordan den gikk?

Aldri mer! Gitarkablen Gibson Memory Cable har nemlig innebygd en lydopptaker, som lagrer på et vedlagt 4 GB microSD-kort. Det er nok til 13 timer med ukomprimert musikk i mono CD-kvalitet (16-bit / 44,1kHz).

Hvis du spiller noe du virkelig liker, trykk ned en knapp for å lukke den eksisterende filen som blir skrevet, og dermed starte en ny fil. Dermed vet du at du alltid har det beste arbeidet på slutten av hver fil.

Litt klumpete, kanskje, men du slipper i hvert fall å glemme dine soloer!
Litt klumpete, kanskje, men du slipper i hvert fall å glemme dine soloer!

Kabelen kan ikke spille av det lagrede opptaket direkte, du må derfor overføre dataene fra microSD-kortet til en datamaskin. Bruk for eksempel gratisprogrammet Audacity for å redigere videre på gitaropptaket.

Sammenhengende batteritid er ca 8 timer.

Vi har ikke funnet noen norsk forhandler, men vi vil tro de kommer etter hvert. I mellomtiden kan kabelen kjøpes hos Amazon for 99 dollar (ca 600 kr) pluss frakt og mva.

gibson.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.