Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Garmin Approach S62

Det finnes ikke bare en app, men også en smartklokke for golfere.

Skrevet av / 22.01.20 - 14:38
Garmin Approach S62

Garmin Approach S62 er ikke den første smartklokken for golfspillere, men den er litt smartere enn vanlig. Med GPS ombord kan den vise banekartet på den 1,3-tommer store fargeskjermen, som er blitt 17 prosent større enn på forgjengeren.

Den har også en ripebestandig keramisk krans – bezel – og den kan vise blant annet distanse og hindere på banen. 

Innebygget caddie

Virtual Caddie er en ny måte å analysere viktige faktorer som vindhastighet, banekart og tidligere slag sånn at den kan hjelpe spilleren å beregne beste køllevalg for neste slag.

Den støtter også spilleren på blindslag ved å vise retningen og med PlaysLike Distance hjelper den også på å  justere lengden og kompenserer for slag i opp- eller nedoverbakke, og man kan bruke Autoshot-funksjonen for å måle og registrere slagavstander.

Klokkens Green View-funksjon viser greenens utforming og lar golferen dra og slippe flagget for å få bedre nøyaktighet. Den støtter også sporing når klokken er paret med Approach CT10-køllesensorer.

Det finnes selvsagt en app til den kalt Garmin Golf som regner sammen statistikkdata fra spillet, og viser  handikapindeks, fairwaytreff og blant annet antall greentreffer i prosent. Den har også pulsmåling og man kan lese av helse- og kondisjonsnivå, og med sensoren Pulse x kan man også måle blodets oksygeninnhold.

Den har også profiler for andre aktiviteter som f.eks. løping, sykling og svømming, og den har vanlige smartklokkefunksjoner som sms-varsler, anrop, e-post og kalenderoppføringer blant annet.

Batterilevetiden på Approach S62 er oppgitt  på opptil 20 timer i GPS-modus og opptil 14 dager i smartklokkemodus. Den har også Quickfit som gjør det enkelt å bytter remmmer.

Approach S62 er i salg til 6199 kr.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyd & Bilde
Scroll to Top