Search
Generic filters

Galaxy Gear og Note III lanseres neste uke

Samsung klar med smart klokke og "phablet" som kan filme 4K-video til årets IFA-messe.

Lee Young-hee, en av Samsungs toppsjefer innen mobilvirksomheten, har nylig avslørt overfor The Korea Times at den koreanske elektronikkgiganten er klar til at lansere deres første «smartwatch». Det kommer til at skje på Samsungs «Unpacked» arrangement onsdag 4. september i forbindelse med årets store IFA-messe i Berlin.

Den nye smartklokken får navnet Galaxy Gear,og det kommer vel ikke som noen overraskelse at den bruker Googles Android-operativsystem. Lee Young-Hee forteller at poenget med Galaxy Gear er å «utvide og berike» mobilopplevelsen, og antyder at den er ment som et tilbehør til smartmobilen snarere enn en enhet som kan stå på egne ben.

Galaxy Gear får en 2,5″ skjerm med 320 x 320 pikslers oppløsning, og drives av en dual-core prosessor. Den oppretter kontakt med andre enheter via Bluetooth 4.0, og man får sannsynligvis også adgang til klokken via en dedikert app på smartmobilen.

Flere nyheter
En annen nyhet som ventes den 4. september blir etter alt å dømme den nye Samsung Galaxy Note III, som angivelig vil kunne ta opp video med 4K-oppløsning. Note III vil være basert på en splitter ny 2,3 GHz Snapdragon 800-prosessor, og får hele 3 gigabyte RAM samt en på 5,7″ skjerm.

Lyd & Bilde vil naturligvis være til stede ved Samsung Unpacked 2013 Episode 2 pressekonferansen, som begynner den 4. september klokken 19.

Kilde: The Korea Times, TechCrunch

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utviklingsredaktør og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.