Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Galaxy Gear og Note III lanseres neste uke

Samsung klar med smart klokke og "phablet" som kan filme 4K-video til årets IFA-messe.

Skrevet av / 27.08.13 - 17:02
Galaxy Gear og Note III lanseres neste uke

Lee Young-hee, en av Samsungs toppsjefer innen mobilvirksomheten, har nylig avslørt overfor The Korea Times at den koreanske elektronikkgiganten er klar til at lansere deres første «smartwatch». Det kommer til at skje på Samsungs «Unpacked» arrangement onsdag 4. september i forbindelse med årets store IFA-messe i Berlin.

Den nye smartklokken får navnet Galaxy Gear,og det kommer vel ikke som noen overraskelse at den bruker Googles Android-operativsystem. Lee Young-Hee forteller at poenget med Galaxy Gear er å «utvide og berike» mobilopplevelsen, og antyder at den er ment som et tilbehør til smartmobilen snarere enn en enhet som kan stå på egne ben.

Galaxy Gear får en 2,5″ skjerm med 320 x 320 pikslers oppløsning, og drives av en dual-core prosessor. Den oppretter kontakt med andre enheter via Bluetooth 4.0, og man får sannsynligvis også adgang til klokken via en dedikert app på smartmobilen.

Flere nyheter
En annen nyhet som ventes den 4. september blir etter alt å dømme den nye Samsung Galaxy Note III, som angivelig vil kunne ta opp video med 4K-oppløsning. Note III vil være basert på en splitter ny 2,3 GHz Snapdragon 800-prosessor, og får hele 3 gigabyte RAM samt en på 5,7″ skjerm.

Lyd & Bilde vil naturligvis være til stede ved Samsung Unpacked 2013 Episode 2 pressekonferansen, som begynner den 4. september klokken 19.

Kilde: The Korea Times, TechCrunch

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top