Gadgeten du vil gi bank

forfatter

Banker du gjerne løs på PC-en og musa når du blir forbannet på kontoret? Du henvises herved til å hamre på RageGage i stedet.

Det er USBgadgets.no som har tatt inn varen, som rett og slett er en programmerbar pute utviklet for å tåle fysisk bank, slik at du kan hamre løs på den hvis du blir forbanna. Den måler hvor hardt du slår og lar deg få utløp for ditt innestengte sinne.

Når du er i bedre humør, fungerer RageGage også som en USB-spillkontroller. Spill online- og PC-baserte spill, eller bokstavlig talt knus dine Facebook-venner med Smasher-appen for Facebook.

Boksen kommer med ettersigende ”beroligende og morsomme utsagn for å dempe temperamentet”. Måler den med andre ord farlig høye nivåer av sinne, kan den finne på å spille av beskjeder som ”Time for some Prozac” for å få blodtrykket ned igjen. Den innebygde stemmen skal være ”veldig morsom”, med en lang rekke fraser. Flere lyder og stemmer kan lastes ned fra www.ragegage.com/voices, inkludert politikere og andre celebriteter.

Etter å ha lest pressemeldingen, synes vi RageGage virker mer plagsom enn beroliggende, og vi vi lurer på hvor lenge en riktig hissigpropp kommer til å la dingsen få leve, før han eller hun sender den rett i veggen.

Pris: 298 kr
usbgadgets.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.