TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Fransk hodepryd

Focals lover vellyd fra sine nye hodetelefoner.

forfatter
Publisert 10.10.11 - 20:41

Franske Focal leverer høyttalere til hjemme hi-fi og hjemmekino såvel som studio og proffbruk. Nå utvider de porteføljen med egne hodetelefoner. Hvem vet, kanskje de ble inspirert av Bowers & Wilkins?

De første hodetelefonene i rekken heter Spirit One, og skal etter sigende ha en lydkvalitet i ekte Focal-ånd. Utviklingen har tatt to år, og det brukes elementer av høy kvalitet, samt skinn og aluminium i konstruksjonen. Spirit One er helomsluttende, lukkede øreklokker, og kommer med avtagbar ledning med fjernkontroll og mikrofon for bruk sammen med iPhone.

Focal Spirit One slippes i november og får en pris rundt 2000 kroner.

Naim og Focal gifter seg

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde