Fransk hodepryd

Focals lover vellyd fra sine nye hodetelefoner.
forfatter

Franske Focal leverer høyttalere til hjemme hi-fi og hjemmekino såvel som studio og proffbruk. Nå utvider de porteføljen med egne hodetelefoner. Hvem vet, kanskje de ble inspirert av Bowers & Wilkins?

De første hodetelefonene i rekken heter Spirit One, og skal etter sigende ha en lydkvalitet i ekte Focal-ånd. Utviklingen har tatt to år, og det brukes elementer av høy kvalitet, samt skinn og aluminium i konstruksjonen. Spirit One er helomsluttende, lukkede øreklokker, og kommer med avtagbar ledning med fjernkontroll og mikrofon for bruk sammen med iPhone.

Focal Spirit One slippes i november og får en pris rundt 2000 kroner.

Naim og Focal gifter seg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.