Forvandle iPhone til DJ-spiller

Urbanears Slussen er navnet på en liten dings som gjør om din iPhone eller iPad til en praktisk DJ-spiller.
forfatter

Den er liten nok til å sitte på nøkkelknippet, og nøkkelring følger dessuten med. Den U-formede saken har to jackinnganger i hver sin ende av U-formen, og en liten jackkontakt som stikker ut fra den.

Pluggen går inn i din iPhone, iPad eller iPod Touch. Deretter plugger du hodetelefonene i den ene kontakten, mens en kabel kobles videre fra den andre, inn i stereoanlegget.

Slussen fungerer fint som nøkkelring.
Urbanears Slussen passer fint på nøkkelknippet.

App
Ved hjelp av Slussen-appen, et avspillingsprogram som lastes ned gratis fra iTunes Store, forvandles din iDings til en dobbel lydkilde. Dermed kan du på ekte DJ-vis sette opp den perfekte spillelista, ved å lete frem sanger med hodetelefonene uten å avbryte sangen som spilles på anlegget.

Funksjoner
Du kan øke eller senke rytmen (BPM) på sporet du forhåndslytter til, slik at det passer med sporet du hører på anlegget, før du starter det nye sporet, slik at du får perfekt kontinuitet i festmusikken. Hvis ønskelig kan du også forandre tonen (pitch), som gjør at sangene hører enda bedre sammen. Ved hjelp av Sync-knappen sørger du for at de to musikksporene er perfekt synkronisert med hverandre.

Appen har også tonekontroll, scratch-funksjon, kryssfader og cue-funksjon, som lar deg velge nøyaktig hvor i låta du vil starte.

Slussen virker med andre ord som den perfekte nøkkeldingsen til hobby-DJ-en!

Pris: ca 110 kr + frakt

urbanears.com

Annonse

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også