Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Forvandle iPhone til DJ-spiller

Urbanears Slussen er navnet på en liten dings som gjør om din iPhone eller iPad til en praktisk DJ-spiller.

Den er liten nok til å sitte på nøkkelknippet, og nøkkelring følger dessuten med. Den U-formede saken har to jackinnganger i hver sin ende av U-formen, og en liten jackkontakt som stikker ut fra den.

Pluggen går inn i din iPhone, iPad eller iPod Touch. Deretter plugger du hodetelefonene i den ene kontakten, mens en kabel kobles videre fra den andre, inn i stereoanlegget.

Slussen fungerer fint som nøkkelring.

Urbanears Slussen passer fint på nøkkelknippet.

App
Ved hjelp av Slussen-appen, et avspillingsprogram som lastes ned gratis fra iTunes Store, forvandles din iDings til en dobbel lydkilde. Dermed kan du på ekte DJ-vis sette opp den perfekte spillelista, ved å lete frem sanger med hodetelefonene uten å avbryte sangen som spilles på anlegget.

Funksjoner
Du kan øke eller senke rytmen (BPM) på sporet du forhåndslytter til, slik at det passer med sporet du hører på anlegget, før du starter det nye sporet, slik at du får perfekt kontinuitet i festmusikken. Hvis ønskelig kan du også forandre tonen (pitch), som gjør at sangene hører enda bedre sammen. Ved hjelp av Sync-knappen sørger du for at de to musikksporene er perfekt synkronisert med hverandre.

Annonse

Appen har også tonekontroll, scratch-funksjon, kryssfader og cue-funksjon, som lar deg velge nøyaktig hvor i låta du vil starte.

Slussen virker med andre ord som den perfekte nøkkeldingsen til hobby-DJ-en!

Annonse

Pris: ca 110 kr + frakt

urbanears.com

 

forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.