Force Touch på MacBook Pro og mer fart på MacBook Air

Apple har oppdatert MacBook Pro med den nye styreflaten og raskere prosessorer og bedre batteritid.

Skrevet av / 10.03.15 - 09:32
Force Touch på MacBook Pro og mer fart på MacBook Air

Den syltynne nye MacBook-en med retina-skjerm, som veier under kiloet, stilte oppdateringene av Apples andre laptoper fullstendig i skyggen. Men nå kan man kjøpe MacBook Pro med den nye trykkfølsomme Force Touch styreflaten, og raskere prosessorer.

Apples 13-tommers utgave av MacBook Pro med Retina-skjerm har fått femte generasjon Intel Core-prosessorer og bedre ytelse med Intel Iris Graphics 6100, dobbelt så rask SSD flashlagring og bedre batteritid.

Basisutgaven leveres med en ny 2,7 GHz Intel Core i5-prosessor, med Turbo Boost-hastigheter på opptil 3,1 GHz, 8 GB minne og 128 GB flashlagring og starter på 12.590 kr.

Mer enn nok til å dra rundt videoredigering med rendering og mye prosessorintensitiet.

Batteritiden er oppgitt til 10 timer.

MBPRD13_Aperture_PRINT

Apple oppdaterte også de slankere og lettere 11- og 13-tommers MacBook Air med siste generasjon Intel Core-prosessorer, Intel HD Graphics 6000 og raskere tilkobling med Thunderbolt 2-porter (20 Gbps).

11-tommeren med en prosessor på 1,6 GHz og Turbo Boost-hastigheter på opptil 2,7 GHz, 4 GB minne, og 128 GB SSD-flashlagring starter på 8790 kr, mens den større 13-tommers MacBook Air, begynner på 9790 kr, og leveres med 1,6 GHz prosessor med Turbo Boost-hastigheter på opptil 2,7 GHz, 4 GB minne, og 128 GB SSD-flashlagring.

Alle konfigurasjoner er tilgjengelige nå.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top