Forbedret Sonos-app

Sonos oppdaterer brukergrensesnittet sitt med forbedret søkefunksjon, ny nettbrett-app og enklere styring av musikk i forskjellige rom.
Annonse
Annonse
forfatter

Trådløse musikksystemer er populært som aldri før, og markedslederen Sonos har fått merke konkurransen fr andre aktører som Samsung, LG og Denon, som alle har lansert sine egne multiromsystemer det siste året. Et stikkord som har gjort Sonos populært er den gode brukervennligheten, samt integrert støtte for ulike musikktjenester.

Forbedret menysystem
Sonos lanserer i dag en oppdatering til sine trådløse musikkenheter, nærmere bestemt versjon 5.3. En aldri så liten «ansiktsløfting» som skal være basert på tilbakemeldinger fra Sonos-brukere verden over. En av prioriteringene skal ha vært å forbedre Sonos sin multirom-funksjonalitet. Derfor er rom-menyen, som viser hvilken musikk som spilles i ulike rom, nå alltid tilgjengelig oppe i høyre hjørne i Sonos- appen.

SonosApp_Android_RoomsMenu

Nettbrett-versjonen av Sonos får også en ny menystruktur, der det blir enklere å veksle mellom musikken som spilles og musikken du søker etter. Sonos hevder også å ha forbedret søkefunksjonen både til smarttelefoner og nettbrett, slik at det blir enklere å lytte til musikk og legge til mer musikk i spillelisten samtidig. Det skal også bli enklere å hoppe til den delen av sangen du vil høre.

SonosApp_iOS_MusicMenu

Kan lastes ned i dag
Har du en Android-enhet, kan du prøve de nye endringene allerede i dag ved å laste ned betaversjonen av Sonos 5.3. Den fullstendige versjonen, inkludert den oppdaterte appen for iOS-enheter, blir gjort tilgjengelig i løpet av de kommende månedene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Les også

4K laserprojektorer har til nå vært fryktelig dyre, men det akter LG å gjøre noe med.
Laser gir kraftig lys i opptil 150 tommers størrelse
I Steens hjemmekino er det plass til alle byens innbyggere!
Ny oppdatering lar deg koble til to subwoofere i et Sonos hjemmekinoanlegg.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.
Tidligere medarbeidere beskylder Huawei for diskriminering og for å blande seg inn i deres privatliv.
4K laserprojektorer har til nå vært fryktelig dyre, men det akter LG å gjøre noe med.
Ni nye kinesiske techselskaper er nå blokkert for amerikanske investorer.
Samsung har fornyet sine flaggskip. Nå endelig med romkorreksjon – og Airplay 2.
Lotus og Alpine skal utvikle en elektrisk superbil
Kan dette bli det neste store innen billyd?
Når lanseringsfesten holdes på nett, så kan man like så godt gjøre det ekstravagant.
Renault ikoniske småbil blir elektrisk, men du må vente på den.