Forbedret Sonos-app

Sonos oppdaterer brukergrensesnittet sitt med forbedret søkefunksjon, ny nettbrett-app og enklere styring av musikk i forskjellige rom.

Skrevet av / 27.01.15 - 16:01
Forbedret Sonos-app

Trådløse musikksystemer er populært som aldri før, og markedslederen Sonos har fått merke konkurransen fr andre aktører som Samsung, LG og Denon, som alle har lansert sine egne multiromsystemer det siste året. Et stikkord som har gjort Sonos populært er den gode brukervennligheten, samt integrert støtte for ulike musikktjenester.

Forbedret menysystem
Sonos lanserer i dag en oppdatering til sine trådløse musikkenheter, nærmere bestemt versjon 5.3. En aldri så liten «ansiktsløfting» som skal være basert på tilbakemeldinger fra Sonos-brukere verden over. En av prioriteringene skal ha vært å forbedre Sonos sin multirom-funksjonalitet. Derfor er rom-menyen, som viser hvilken musikk som spilles i ulike rom, nå alltid tilgjengelig oppe i høyre hjørne i Sonos- appen.

SonosApp_Android_RoomsMenu

Nettbrett-versjonen av Sonos får også en ny menystruktur, der det blir enklere å veksle mellom musikken som spilles og musikken du søker etter. Sonos hevder også å ha forbedret søkefunksjonen både til smarttelefoner og nettbrett, slik at det blir enklere å lytte til musikk og legge til mer musikk i spillelisten samtidig. Det skal også bli enklere å hoppe til den delen av sangen du vil høre.

SonosApp_iOS_MusicMenu

Kan lastes ned i dag
Har du en Android-enhet, kan du prøve de nye endringene allerede i dag ved å laste ned betaversjonen av Sonos 5.3. Den fullstendige versjonen, inkludert den oppdaterte appen for iOS-enheter, blir gjort tilgjengelig i løpet av de kommende månedene.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top