Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Flere musikkformater fra HDtracks

Den høyoppløste musikkbutikken HDtracks har utvidet sine musikkformater med WAV, AIFF, FLAC og Apple Lossles.

Skrevet av / 03.01.13 - 14:33
Flere musikkformater fra HDtracks

Den amerikanske musikktjenesten HDtracks.com er en av de største leverandørene av høyoppløst musikk på nettet. Til nå har det stort sett gått i det tapsfritt komprimerte FLAC-formatet. Men nå utvides dette til å inkludere ukomprimert WAV og AIFF, samt tapsfritt komprimert Apple Lossless.

Kunder av nettbutikken trenger kun å gå til det ønskete albumet, og velge musikkformatet du ønsker. HDtracks har sitt eget nedlastingsprogram som bruker Adobe Air, og de lover selv at det er ”planetens raskeste”. Store ord!

Ved neste musikkjøp må du installere den nye HDtracks HD Downloader. Alle fremtidige oppdateringer skjer deretter automatisk.

Den nye nedlastingsagenten vil automatisk be deg installere den etter ditt neste kjøp, men den må installeres manuelt. Den kan lastes ned her:

PC – klikk her

Mac – klikk her

Etter å ha lagret programmet, kjører du det og følger instruksjonene, så er du raskt oppe og går.

Mer info: hdtracks.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top