TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Flere musikkformater fra HDtracks

Den høyoppløste musikkbutikken HDtracks har utvidet sine musikkformater med WAV, AIFF, FLAC og Apple Lossles.

forfatter
Publisert 03.01.13 - 14:33

Den amerikanske musikktjenesten HDtracks.com er en av de største leverandørene av høyoppløst musikk på nettet. Til nå har det stort sett gått i det tapsfritt komprimerte FLAC-formatet. Men nå utvides dette til å inkludere ukomprimert WAV og AIFF, samt tapsfritt komprimert Apple Lossless.

Kunder av nettbutikken trenger kun å gå til det ønskete albumet, og velge musikkformatet du ønsker. HDtracks har sitt eget nedlastingsprogram som bruker Adobe Air, og de lover selv at det er ”planetens raskeste”. Store ord!

Ved neste musikkjøp må du installere den nye HDtracks HD Downloader. Alle fremtidige oppdateringer skjer deretter automatisk.

Den nye nedlastingsagenten vil automatisk be deg installere den etter ditt neste kjøp, men den må installeres manuelt. Den kan lastes ned her:

PC – klikk her

Mac – klikk her

Etter å ha lagret programmet, kjører du det og følger instruksjonene, så er du raskt oppe og går.

Mer info: hdtracks.com

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
2 Kommentarer
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend