Følg oss på

Søk etter tester, nyheter, anmeldelser..

Fitbit Sense måler stress

Måler temperaturen, pulsen og oksygennivået i blodet.

Hvis man bare trenger et treningsarmbånd som holder oversikten over status og resultater fra drøyt 20 ulike treningsøkter, er Fitbit Inspire 2 kanskje det perfekte valget. Det prisgunstige treningsarmbåndet har fått et mer moderne design, batteritid opptil 10 dager, pulsmåling, vekt- og matlogg, og kommer i flere farger.

Inspire 2 koster 999 kr og man får Fitbit Premium som logger aktiviteter, gratis som prøveversjon i et år.

Premium-tjenesten funger også med Fitbit Sense og Versa 3, som er de to nye smartklokkene Fitbit allerede har på vei ut i butikkene.

Sense er den mest avanserte med den nye EDA-sensoren som måler temperaturen på håndleddet. Legger man håndflaten over klokken registrerer den små elektriske forandringer i huden, og stressnivået i kroppen logges av Stress Management Score som kommer med forslag til hvordan man kan redusere stress.

Den har drøyt seks dagesr batterilevetid, den har trenings- og stemmestyringsfunksjoner, GPS og kan oppgraderes med Google Assistant og Amazon Alexa.

Fitbit Sense koster 3599 kr, og man får med seks måneders gratis prøveperiode på Fitbit Premium.

Fitbit Sense.

Versa 3 koster 2499 kr, og er den mest nest mest avanserte av de to, og den mest avanserte Fitbit smartklokken hittil. Den har fått GPS som gjør det mulig å vise treningsintensiteten på kart, og den har fått flere nye til nye helse- og treningsfunksjoner. Den har også fått bedre sensorer på undersiden, og støtter PurePulse 2.0 og har også høyttaler og mikrofon.

Annonse

Fitbit Versa 3

Den har også støtte for Fitbit Pay, styring av musikkavspilling, tusenvis av apper og man kan endre klokkevisningen med Clock Faces – og det samme er styring av Spotify gjennom klokken.

Fitbit Sense

Full tilgang til Lyd & Bilde for 1 kr

Prøv i en uke og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter
Skrevet av

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Måler temperaturen, pulsen og oksygennivået i blodet.

Måler temperaturen, pulsen og oksygennivået i blodet.

Måler temperaturen, pulsen og oksygennivået i blodet.

Måler temperaturen, pulsen og oksygennivået i blodet.

Måler temperaturen, pulsen og oksygennivået i blodet.

Kate Beckinsale beviser, nok en gang, at hun kan sine action-moves.

Måler temperaturen, pulsen og oksygennivået i blodet.

Måler temperaturen, pulsen og oksygennivået i blodet.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.