TESTER Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Fitbit Sense måler stress

Måler temperaturen, pulsen og oksygennivået i blodet.

Av / 26.08.20 - 09:00
Fitbit Sense måler stress

Hvis man bare trenger et treningsarmbånd som holder oversikten over status og resultater fra drøyt 20 ulike treningsøkter, er Fitbit Inspire 2 kanskje det perfekte valget. Det prisgunstige treningsarmbåndet har fått et mer moderne design, batteritid opptil 10 dager, pulsmåling, vekt- og matlogg, og kommer i flere farger.

Fitbit Sense måler stress 1Inspire 2 koster 999 kr og man får Fitbit Premium som logger aktiviteter, gratis som prøveversjon i et år.

Premium-tjenesten funger også med Fitbit Sense og Versa 3, som er de to nye smartklokkene Fitbit allerede har på vei ut i butikkene.

Sense er den mest avanserte med den nye EDA-sensoren som måler temperaturen på håndleddet. Legger man håndflaten over klokken registrerer den små elektriske forandringer i huden, og stressnivået i kroppen logges av Stress Management Score som kommer med forslag til hvordan man kan redusere stress.

Den har drøyt seks dagesr batterilevetid, den har trenings- og stemmestyringsfunksjoner, GPS og kan oppgraderes med Google Assistant og Amazon Alexa.

Annonse

Fitbit Sense koster 3599 kr, og man får med seks måneders gratis prøveperiode på Fitbit Premium.

Fitbit Sense måler stress 2
Fitbit Sense.

Versa 3 koster 2499 kr, og er den mest nest mest avanserte av de to, og den mest avanserte Fitbit smartklokken hittil. Den har fått GPS som gjør det mulig å vise treningsintensiteten på kart, og den har fått flere nye til nye helse- og treningsfunksjoner. Den har også fått bedre sensorer på undersiden, og støtter PurePulse 2.0 og har også høyttaler og mikrofon.

Fitbit Sense måler stress 3
Fitbit Versa 3

Den har også støtte for Fitbit Pay, styring av musikkavspilling, tusenvis av apper og man kan endre klokkevisningen med Clock Faces – og det samme er styring av Spotify gjennom klokken.

Fitbit Sense måler stress 4
Fitbit Sense

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *