Search
Generic filters

Fitbit Sense måler stress

Måler temperaturen, pulsen og oksygennivået i blodet.

Hvis man bare trenger et treningsarmbånd som holder oversikten over status og resultater fra drøyt 20 ulike treningsøkter, er Fitbit Inspire 2 kanskje det perfekte valget. Det prisgunstige treningsarmbåndet har fått et mer moderne design, batteritid opptil 10 dager, pulsmåling, vekt- og matlogg, og kommer i flere farger.

Inspire 2 koster 999 kr og man får Fitbit Premium som logger aktiviteter, gratis som prøveversjon i et år.

Premium-tjenesten funger også med Fitbit Sense og Versa 3, som er de to nye smartklokkene Fitbit allerede har på vei ut i butikkene.

Sense er den mest avanserte med den nye EDA-sensoren som måler temperaturen på håndleddet. Legger man håndflaten over klokken registrerer den små elektriske forandringer i huden, og stressnivået i kroppen logges av Stress Management Score som kommer med forslag til hvordan man kan redusere stress.

Den har drøyt seks dagesr batterilevetid, den har trenings- og stemmestyringsfunksjoner, GPS og kan oppgraderes med Google Assistant og Amazon Alexa.

Fitbit Sense koster 3599 kr, og man får med seks måneders gratis prøveperiode på Fitbit Premium.

Fitbit Sense.

Versa 3 koster 2499 kr, og er den mest nest mest avanserte av de to, og den mest avanserte Fitbit smartklokken hittil. Den har fått GPS som gjør det mulig å vise treningsintensiteten på kart, og den har fått flere nye til nye helse- og treningsfunksjoner. Den har også fått bedre sensorer på undersiden, og støtter PurePulse 2.0 og har også høyttaler og mikrofon.

Fitbit Versa 3

Den har også støtte for Fitbit Pay, styring av musikkavspilling, tusenvis av apper og man kan endre klokkevisningen med Clock Faces – og det samme er styring av Spotify gjennom klokken.

Fitbit Sense

PS! Du leser nå en åpen artikkel. For å få tilgang til alt innhold fra Lyd & Bilde,
se våre abonnementstilbud her .
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Fritt valg på lyseffekter og fire forskjellige opptaksmoduser.
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.
Nettverks-bridger fra Japan lover oss et klokkerent musikksignal, slik at den tilkoblede DAC-en kan skinne ekstra.
Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.