Foto

Hvorfor drasse på et hjelmkamera når man kan ha det der det får med seg mest mulig? Zeal Optics har løsningen i skibrillene iON.
forfatter

Fra tidligere har de et set skibriller med GPS, men dette er egentlig kulere. ION-brllene ser ikke bare fete ut, de tar opp ekte 1080p HD-video i hele 170 graders bredt synsfelt. Med lyd. Slik at du kan se hele løpet etter målgang.

Det er også mulig ta stillbilder – 8 Mp – og bldene og videoopptakene laster du opp til laptopen etterpå fra mikroUSB minnekortet.

Selve brillen i matt sort eller gront, er laget for å sitte godt og samtidig gi et bredt synsfelt, og bruker UVB/UVA-beskyttede polariserte glass.

Brillene kan bestilles fra ZealOptics, eller en av handlerne fra oversikten på nettsiden. Pris i USA er 399 dollar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også: