Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Ferdig kalibrert Ultra HD-monitor

Samsung UD9740 er myntet på kreative profesjonelle.

Skrevet av / 24.09.14 - 13:44
Ferdig kalibrert Ultra HD-monitor

Den 31,5 tommer store dataskjermen Samsung UD9740 har med sine 3,840 x 2,160 piksler en oppløsning tilsvarende fire 1080p HD-skjermer. Den ekstreme oppløsningen kan vise seg svært verdifull for brukere som arbeider med grafikk, design og form, bevegelige bilder eller fotografi.

 

Les også: Dell har verdens skarpeste dataskjerm

 

Fargegjengivelse
Samsung lover dessuten at de med UD970 tar fargegjengivelse til et nytt nivå, med strålende bildeopplevelse i alle deler av den digitale arbeidsprosessen. Monitoren går gjennom en svært nøye kalibrering allerede ved produksjon, og den støtter maskinkalibrering på hele 25 punkter på gråtoneskalaen. Hvilket muliggjør en ekstremt nøytral fargekalibrering, og nøyaktig hvitbalanse. Sammen med støtte for Adobe RGB på 99,5 prosent skal UHD-monitoren gi en ekstremt god bildekvalitet. Dette er selvsagt noe vi vil finne ut av, straks vi får slå kloa i et eksemplar!

Skjermen kan også vinkles i portrettmodus.
Skjermen kan også vinkles i portrettmodus.

Synsvinkel
Med en synsvinkel på 178 grader og muligheten til å stille skjermen i fire forskjellige ledd bør det være enkelt å finne en stilling som passer arbeidsoppgaven. Baksiden er også enkel og elegant.

Baksiden er elegant og minimalistisk.
Baksiden er elegant og minimalistisk.

Samsung UD970 er tilgjengelig fra november, og prisen blir heftige 16.900 kroner.

samsung.no

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top