Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Fargestrålende spillmus fra Logitech

Gaming-mus utviklet for og testet av dataspillere.

Skrevet av / 19.03.15 - 08:00
Fargestrålende spillmus fra Logitech

Følg Lyd & Bilde på Twitter  og Instagram Instagram

Logitech har hatt suksess med å lage mus dedikert til spilling. Den siste i sitt slag er samtidig uoffisiell kandidat til prisen for lengste produktnavn: Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse. Intet mindre!

G303 er utviklet på baggrunn av tilbakemeldinger fra spillere og er utstyrt med Logitechs egen optiske sensorteknologi og et metalfjærsystem for å gi nøyaktig riktig motstand i knappene.

For i det ene øyeblikk å kunne sikte helt nøyaktig og deretter være i stand til å suse utover steppene, kan man løpende skifte sensoroppløsning fra 200 og hele veien opp til 12.000 DPI.

Knappene på musen er testet med 20 millioner klikk på hver for å være sikker på at musen ikke svikter i kampens hete. En profesjonell gamer som spiller 10 timer om dagen, bruker i følge Logitech to år på å gjøre 20 millioner klikk.

G303_Logan_Back_Yellow

Det har også blitt plass til litt ren bling. G303 belyser din musematte med fullfarget RGB-belysning, som kan velges utfra en pallett på 16,8 millioner farger.

Pris og tilgjengelighet
Logitech G303 er tilgjengelig fra 19. mars 2015 til 699 kroner.

Logitech har for øvrig akkurat fornyet sin kontrakt med to av de mest vinnende profesjonelle spillagene, Cloud9 og Team SoloMid, som har skrevet under på å også i 2015 utelukkende bruke Logitech-spillutstyr.

 

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top