Search
Generic filters

Få en bedre flow med Flow

Det høres kanskje dumt ut, men det er rett og slett genialt

Dersom arbeidsgiveren din ikke har en Macbook til rådighet, og du bytter fram og tilbake mellom OSX og Windows daglig er du kjent med problematikken og irritasjonen med å flytte flytte tekst og filer mellom de to systemene. Der kommer også problematikken i å bruke flere input-enheter til å styre to forskjellige maskiner. Jobb-pcen og den private. Men det trenger ikke å være så vanskelig lenger.

Les også: 30 nyttige sommergadgets

Logitech har laget en ny funksjonen i deres nyeste datamus kalt Flow – en funksjon som gir en helt ny flow i arbeidsdagen. Ja, det låter som salgstriks, men det er godt nok. Vi fikk funksjonen presentert på et event i Stockholm og har i etterkant fått prøvd det hjemme og på kontoret. Vi er meget begeistret – det fungerer faktisk!


Slik fungerer flow:

I motsetning til en mus du deler mellom to maskiner, siden den naturligvis kan byttes over. Kan flow koble sammen to maskiner. I tillegg til å dele musepeker kan den også kopiere tekst og filer sømløst mellom de to maskinene, akkurat slik man ville gjort på én maskin. Det er ren copy & paste og man slipper derfor å sende mailer til seg selv med vedlagte filer.

Flow kan justeres slik at musen automatisk hopper over på den andre skjermen når du treffer kanten av skjermen, eller slik at funksjonen aktiveres ved et trykk på en knapp. Velger du det første trenger du bare å føre pekeren til enden av skjermen så dukker den opp på den andre skjermen et sekund etter. Det er ganske elegant og helt sikkert noe som kan øke produktiviteten.

(Foto: Logitech)

 

Til skeptikere forsikret Logitech oss om at all kommunikasjon mellom to de maskinene selvfølgelig er kryptert. Flow fungerer både på PC og Mac samt på tvers av de to operativsystemene.

Logitech Flow er innebygd i den nyeste MX-serien (MX Master 2S og MX Anywhere 2S) samt M720, M950 og M585.

Mikael Hansen


Siste artikler:

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.