Få en bedre flow med Flow

Det høres kanskje dumt ut, men det er rett og slett genialt

Skrevet av / 09.06.17 - 15:27
Få en bedre flow med Flow

Dersom arbeidsgiveren din ikke har en Macbook til rådighet, og du bytter fram og tilbake mellom OSX og Windows daglig er du kjent med problematikken og irritasjonen med å flytte flytte tekst og filer mellom de to systemene. Der kommer også problematikken i å bruke flere input-enheter til å styre to forskjellige maskiner. Jobb-pcen og den private. Men det trenger ikke å være så vanskelig lenger.

Les også: 30 nyttige sommergadgets

Logitech har laget en ny funksjonen i deres nyeste datamus kalt Flow – en funksjon som gir en helt ny flow i arbeidsdagen. Ja, det låter som salgstriks, men det er godt nok. Vi fikk funksjonen presentert på et event i Stockholm og har i etterkant fått prøvd det hjemme og på kontoret. Vi er meget begeistret – det fungerer faktisk!


Slik fungerer flow:

I motsetning til en mus du deler mellom to maskiner, siden den naturligvis kan byttes over. Kan flow koble sammen to maskiner. I tillegg til å dele musepeker kan den også kopiere tekst og filer sømløst mellom de to maskinene, akkurat slik man ville gjort på én maskin. Det er ren copy & paste og man slipper derfor å sende mailer til seg selv med vedlagte filer.

Flow kan justeres slik at musen automatisk hopper over på den andre skjermen når du treffer kanten av skjermen, eller slik at funksjonen aktiveres ved et trykk på en knapp. Velger du det første trenger du bare å føre pekeren til enden av skjermen så dukker den opp på den andre skjermen et sekund etter. Det er ganske elegant og helt sikkert noe som kan øke produktiviteten.

(Foto: Logitech)

 

Til skeptikere forsikret Logitech oss om at all kommunikasjon mellom to de maskinene selvfølgelig er kryptert. Flow fungerer både på PC og Mac samt på tvers av de to operativsystemene.

Logitech Flow er innebygd i den nyeste MX-serien (MX Master 2S og MX Anywhere 2S) samt M720, M950 og M585.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top