Et kosedyr som kan ”alt”

Will.i.am vil lansere et kosedyr som også er et musikkanlegg og en Wi-Fi-tilkobling…
Annonse
Annonse
forfatter

Rapper Will.i.am, blant annet kjent fra hi-hop-suksessen Black Eyed Peas, skal lansere et musikalsk kosedyr som virkelig er sjefen i huset:

– Jeg vil kunne snakke til den. Jeg vil kunne fortelle den: ”Spill denne sangen, last den ned.” Jeg vil kunne fortelle den: ”Ta opp den neste episoden på Tivo.” Jeg vil at denne greia skal styre huset mitt, sier Will.i.am til Metro.

Det er snakk om et kosedyr som også er en høyttaler og en mobil nettverkstilkobling. Prosessen for ideen forklarer han slik:

– November i fjor gikk jeg gjennom Harrods, og jeg plukket opp et lite kosedyr. Ved siden av det var det en høyttaler. Ved siden av den igjen, var det en liten MiFi (= mobil Wi-Fi) trådløs tilkoblingsboks.

Han forteller videre:

Annonse

– Jeg tok meg fri en dag, tok tak i kosedyret, rev det opp, stappet MiFi-tilkoblingen i hodet på den, sydde igjen, stappet høyttaleren i magen, sydde igjen, putta en pokkers iPhone i kjeften på den. Det er min prototype for det neste produktet – vi jobber mot å ha det klart til jul.

Kilde: Metro

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Pro-Ject har oppgradert retrospilleren The Classic, og skapt et av de beste kjøpene i klassen.
Et bedre phono-trinn kan være det som skal til for å løfte selv de minste nyansene ut av rillene på vinylen.
Det er en gåte hvorfor Hegel ikke har gjort dette før. Deres første phono-trinn lykkes på alle vesentlige punkter.
Så velutstyrt, og så riktig. Primare I35 Prisma snakker sannheten, med stram lyd og flott klang. Så spiller den hva det skal være av filer og tjenester.
Spiller SACD/CD og har fem digitale innganger
Har du en Formation-høyttaler fra B&W, kan du glede deg over at B&W Music-appen endelig har kommet for musikkavspilling og multiromsstyring.
Cambridge Audio DacMagic 200M har MQA-dekoding og hodetelefonforsterker.
Det krever ikke spesielle super-ører for å høre forskjell på hi-fi-utstyret. Enhver med en noenlunde normal hørsel kan få det til. Det handler kun om teknikk og litt øvelse.
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
ID.5 blir en kupéversjon av den elektriske familie-SUV-en ID.4.
Den kinesiske elektronikkgiganten har meddelt til sine leverandører, at de må regne med et markant fall i bestillinger av komponenter til smarttelefoner i år.
Avanserte treningsfunksjoner og bedre kontroll på prestasjonene.