Et kosedyr som kan ”alt”

Will.i.am vil lansere et kosedyr som også er et musikkanlegg og en Wi-Fi-tilkobling…
forfatter

Rapper Will.i.am, blant annet kjent fra hi-hop-suksessen Black Eyed Peas, skal lansere et musikalsk kosedyr som virkelig er sjefen i huset:

– Jeg vil kunne snakke til den. Jeg vil kunne fortelle den: ”Spill denne sangen, last den ned.” Jeg vil kunne fortelle den: ”Ta opp den neste episoden på Tivo.” Jeg vil at denne greia skal styre huset mitt, sier Will.i.am til Metro.

Det er snakk om et kosedyr som også er en høyttaler og en mobil nettverkstilkobling. Prosessen for ideen forklarer han slik:

– November i fjor gikk jeg gjennom Harrods, og jeg plukket opp et lite kosedyr. Ved siden av det var det en høyttaler. Ved siden av den igjen, var det en liten MiFi (= mobil Wi-Fi) trådløs tilkoblingsboks.

Han forteller videre:

– Jeg tok meg fri en dag, tok tak i kosedyret, rev det opp, stappet MiFi-tilkoblingen i hodet på den, sydde igjen, stappet høyttaleren i magen, sydde igjen, putta en pokkers iPhone i kjeften på den. Det er min prototype for det neste produktet – vi jobber mot å ha det klart til jul.

Kilde: Metro

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også