Et enkelt tastatur til det meste

Skriv flytende på pc, nettbrett og mobil - uten å skifte stilling.

Skrevet av / 07.07.16 - 13:16
Et enkelt tastatur til det meste

Når vi skriver på pc’en kan vi raskt og enkelt opprette et dokument, men når vi skal svare en SMS på telefonen går det ofte litt langsomt, mens man fikler seg gjennom tegn for tegn med to tommelfingre.

Dette problemet vil Logitech løse med K780, som er et multi-device-tastatur, som kan skrive på alle enheter du bruker på skrivebordet – og skifte mellom dem med et tastetrykk.

Tastaturet gjenkjenner automatisk. Med både en universal USB-kobling og Bluetooth Smart kan man velge den beste måte å koble til pc, telefon eller nettbrett. En innebygd gummiholder holder fast på alt fra smartelefoner til 12-tommers nettbrett. Batteritiden er opptil 24 måneder.

Pris og tilgjengelighet
K780 Multi-Device Wireless Keyboard kan kjøpes fra juli til en veiledende pris på 1.099 kroner.

Logitech K780

One key to rule tme all... Foto: Logitech
«One key to rule them all…»
Foto: Logitech

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top