Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Enkel strømmeløsning

Skrevet av / 09.10.15 - 11:00
Enkel strømmeløsning

Den lille boksen er alt man trenger for å få strømming i husets anlegg. Asus Clique R100 plugges rett i forsterkeren eller DAC-en og har analog og digital lydutgang.

Da er det bare å finne frem mobilen og strømme musikk så mye man orker.

Asus-boksen som er under 10 cm bred og dyp, støtter også synkronisering av multirom, slik at man kan strømme musikk samtidig i flere rom.

Den bruker Asus AllPlay-plattform og styres av Asus Jukebox-app med tilgang til Spotify og andre strømmetjenester, og bruker Wifi for best mulig lyd. Derfor støtter den også alle de vanligste lydfilene, MP3, AAC, FLAC, Wav, ALAC og PCM (Tidal) opp til 24-bit/192 kHz kvalitet.

Asus hevder at den innebyggede digitalprosessoren er tatt frem med hensyn til best mulig lyd, og skryter av et signal-støy-forhold på respektable 106 dB.

Så gjenstår det bare å høre om de har sine ord i behold.

ASUS Clique R100 wireless music streamer_45 degree

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top