Mediespiller

Bruker du iTunes? Da trenger du kanskje denne. Apple TV er endelig tilgjengelig i Norge, og gir deg strømming av lyd og bilde.
forfatter

Hvis du bruker iTunes på PC eller Mac, til å lagre og spille av musikk, kan Apple TV være midt i blinken. Da får du ikke bare strømming av musikken over det trådløse nettverket ditt, men også strømming av filmer, bilder og radio.

Apple TV støtter naturligvis AirPlay, som gjør det mulig for deg å strømme innhold også TIL mottakeren. Fra feks en iPad, iPhone eller iPod touch

Den lille Apple TV-boksen er lansert i det stille på Apple Store. Prisen er 849 kroner, og da får man en trådløs wi-fi mottaker, som spiller av musikkbiblioteket ditt, og som du kan strømme filmer til. Enten det er ditt eget filmbibliotek på harddisken, eller kjøpe- og leiefilm fra iTunes Movie Store.

Som vi har skrevet om nylig.

Apple TV har vært tilgjengelig fra utenlandske nettbutikker, og vi har selvsagt testet den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også: