Dronevesker

Lowepro slipper kameravesker for droneflyvere.

Skrevet av / 16.09.15 - 11:11
Dronevesker

En vanlig kamerabag er ikke så godt egnet til en stor drone. Derfor slipper Lowepro to dronevesker som også kan bæres som ryggsekk, med plass for en drone med fjernkontroll og tilbehør.

Veskene i DroneGuard-serien har flyttbare vegger som holder dronen på plass, og de har en mengde lommer og elastiske bånd for oppbevaring av reservedeler ,som f.eks. ekstra propeller.

Det finnes også en innsats kalt DroneGuard kit som kan brukes innredning i en bag, eller ryggsekk, som passer til de fleste store dronene fra DJI, slik som Phantom 3 Professional.

DroneGuardKit_Ver_RGB
De to DroneGuard-veskene har avtakbare bæreseler og bærehåndtak, slik at man de kan bæres som ryggsekk eller vanlig bag.

Den mindre CS 300 er laget for en Parrot Bebop-drone eller andre i samme størrelse, mens den større CS 400 er tilpasset DJI Phantom-serien.

Veskene er i salg fra november og vil koste 895 kr for DroneGuard kit, 1395 for CS 300, og 1595 for CS 400.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top