Denne gir anlegget ditt strømming

Her er en billigere og enklere måte å skaffe seg strømming på, enn å bytte ut anlegget.
Annonse
Annonse
forfatter

Har man Wifi fra før, er den lille strømmeadapteren fra Clint et smakfullt alternativ for de som ønsker å strømme musikk til anlegget. Denne setter du ved siden av receiveren eller forsterkeren, og kobler til en lydinngang, så kan du strømme musikk fra mobilen over nettverket hjemme til anlegget.

Heimdall heter adapteren som strømmer via Wifi-nettverket ditt. Den kan også kobles til en aktiv høyttaler, en bordhøyttaler eller lydplanke, enten via analog  minijack eller en optisk lydinngang – og den har hodetelefonutgang og USB-kontakt i tillegg.

Les testen av Apple TV

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Apple-brukere kan bruke AirPlay for strømming, og den støtter både  Spotify Connect og Tidal/Tidal HiFI. Flere kan styres med en app, slik at man kan strømme til flere adaptere, i en multiromsløsning. Den har også DLNA slik at Android-brukere også kan strømme trådløst over Wifi-nettverket, til anlegget via Heimdall-adapteren.

Som forøvrig skiller seg fra en del andre strømmeadaptere, ved at man kan styre basisfunksjoner med knapper på toppen.

Prisen er 1899 kr, som gjør at den stiller i en annen klasse enn den enklere adapteren Chromecast Audio, og er en utfordrer til Apple TV.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Les også

Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Lotus og Alpine skal utvikle en elektrisk superbil
Kan dette bli det neste store innen billyd?

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.
Tidligere medarbeidere beskylder Huawei for diskriminering og for å blande seg inn i deres privatliv.