Tilbehør

Logitech Harmony Ultimate lar deg styre lys, lyd og spillkonsollen, kort sagt det meste som kan fjernstyres.
Annonse
Annonse
forfatter

Logitechs programmerbare fjernkontroller er blant de mest avanserte, men likevel blant de enkleste å bruke. Nå kommer den aller mest avanserte av dem alle, Harmony Ultimate. Den ligner den kritikerroste Harmony Touch, men denne kan i tillegg styre Bluetooth-enheter trådløst. Sspillkonsoller som Sony PS3, Nintendo Wii og Wii U, kan alle styres med Harmony Ultimate. Som også styrer og kan programmere lyset til de trådløse Philips Hue-lampene, vi har skrevet om tidligere.

– Vi har tatt universalkontrollen til et nytt nivå, og gir en personlig touch til hjemmeunderholdning, sier visepresident i Logitechs digital home business group, Joerg Tewes.
– I tillegg har vi gjort det mulig å styre belysningen i hjemmet med Harmony Ultimate. Det vil si at du kan styre TV, sette på en film og dimme belysningen for å sette stemningen – kun med enkle tastetrykk.

Logitech Harmony Ultimate koster 2099 kr, mens en enklere variant kalt Logitech Smart Control, bare koster 999 kr, og ser slik ut:

HarmonySmrtCtrl_BTY2_Black

Begge kan fjernstyre mer enn 225 000 hjemmeunderholdningskomponenter fra mer enn 5 000 produsenter. Logitech Harmony Ultimate kan styre opptil 15 forskjellige enheter, og sammen med Harmony Smartphone App, kan du bruke en iOS (iPhone) eller Android-mobil som universalkontroll til opp til åtte enheter.

Annonse

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Hybrid-SUV-en Formentor er først ut. Men vi har flere spennende helelektriske nyheter i vente.
Innstegsvarianten av Tesla Model 3 settes ned med 50.000 kroner, med umiddelbar virkning.
Blir ny FIA Formula E Safety Car
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Med den største oppdateringen av Google Earth på mange år blir det nå mulig å se millioner av satelittbilder fra bl.a. NASA i timelapse. Disse viser tiårenes markante forandringer av kloden.
Den danske toppskuespilleren har landet nok en internasjonal megarolle.
Innstegsvarianten av Tesla Model 3 settes ned med 50.000 kroner, med umiddelbar virkning.
Blir ny FIA Formula E Safety Car
Den ser mye større ut enn den er, den nye 4309 Studio Monitor.
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Der hvor andre jukser til et 4K-bilde fra et HD-panel, har Sony-projektorene ekte 4K-paneler. Nå kommer to viktige modeller med den nye X1-prosessoren for bildebehandling i toppklasse.
Strømmetjenesten Qobuz satser på musikk med høy lydkvalitet. Nå kommer den til Norge.
Urbanista Los Angeles lades med solceller.
Vakkert og oppsiktsvekkende fra Sony World Photography Awards 2021
Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!