Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

nyhet

CES 2019: Utendørssensor til Philips Hue

Philips utvider sin Outdoor-serie og kommer også med en nyhet til Google Assistant

Skrevet av / 10.01.19 - 14:45
CES 2019: Utendørssensor til Philips Hue

Med Philips Hues ny utendørs-bevegelsessensor som selskapet nettopp har lansert på CES-messen i Las Vegas kan du automatisk sette lyset til å skru seg på både innendørs og utendørs ved bevegelse.

Sensoren kan f.eks. sørge for å skru på lyset automatisk når du kommer hjem, og den integrerte dagslyssensoren sørger for at lyset ikke tenner seg før det er mørkt.

Den nye utendørssensoren til Philips Hue Outdoor-serien kommer til å koste 499 kroner.

Utover det gir en rekke nye Hue Outdoor lamper – både veggmonterte, sokler og bedlamper – flere muligheter for å lyse opp hagen og andre utendørsarealer på smart vis, skriver selskapet i en pressemelding.

Sensorens rekkevidde på 12 meter vil oppdage enhver bevegelse nær hjemme, og via Hue-app’en kan man stille inn nøyaktig hvilke lamper som skal skru seg på – både inne og ute når noen går forbi, slik at f.eks. ubudne gjester holdes på avstand.

 

Nye Econic-lamp i Philips Hue Outdoor-serien.

Bruker man Google Assistant var det også noen interessante nyheter på CES-messen.

Det kommer nemlig snart et par nye funksjoner som gjør at alarmer i Google Assistant kan synkroniseres med Hue-belysningen. Mer konkret betyr det at hvis man har stilt inn en alarm via Google Assistant vil Philips Hue sette i gang Sunrise-belysning en halvtime før alarmen går av. Det samme virker også den andre veien, slik at belysningen senkes gradvis i løpet av en halvtime når man legger seg.

De nye funksjonene vil bli tilgjengelige i løpet mars via en software-oppdatering.
Den nye utendørs-bevegelsessensoren til Outdoor-serien kommer i butikkene i løpet av februar til en veiledende pris på 499 kroner.

Her er en oversikt over de øvrige nye lampene med veiledende priser: 

  • Welcome Flood Light: Veggmontert lampe, som gir en nuance av klart, hvitt lys Pris: 1.399 kroner.
  • Discover Flood Light: Veggmontert lampe med White & Color Ambiance. Pris: 1.499 kroner.
  • Econic: Lampe-serie i White & Color Ambiance. Pris fra: 1.399 kroner.
  • Calla sokkel: Ny og større versjon i White & Color Ambiance. Pris startkit: 1.499 kroner. Pris extension kit: 1.199 kroner.
  • Fuzo: Lampe-serie, som gir en nuance av klart, hvitt lys. Pris fra: 799 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyd & Bilde
Scroll to Top