Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

nyhet

CES 2019: Nå blir dørspionen din digital

Ut med den gamle dørspionen og inn med den nye, digitale løsningen fra Ring som med Ring Door View Cam vil sikre deg og dine.

Skrevet av / 09.01.19 - 12:42
CES 2019: Nå blir dørspionen din digital

Firmaet Ring har allerede lansert en rekke digitale sikkerhetsløsninger til hjemmet, som alminnelige forbrukere kan installere i hjemmet uten eksperthjelp. Herav Ring Video Doorbell 2, som vi testet før jul.

Men om du bor i leilighet kan det være problematisk å få tillatelse til å sette opp sikkerhetskameraer og videobaserte ringeklokker, derfor har Rings produkter hovedsakelig vært rettet til til huseiere eller andre som bor i hus.

Helt til nå. For på CES 2019 i Las Vegas har Ring nettopp lansert Door View Cam, en digital dørspion som erstatter den gammeldagse, analoge modellen.

(Foto: Ring)

Ifølge Rings pressemelding skulle den nye, intelligente sikkerhetsenheten være enkel å installere, og «krever ikke at man borer eller endrer på hjem eller dør permanent.»

For å installere enheten fjerner man ganske enkelt den eksisterende dørspionen, installerer Door View Cam i stedet på hver side av døren. Videre setter man gjenoppladbare batterier i, samt frontplaten. Dermed har man endret den gamle dørkikkerten til et smart sikkerhetskamera, lover Ring i pressemeldingen.

(Foto: Ring)

Ring Door View Cam vil inneholde bevegelsessensorer, to-veis samtaleanlegg, HD-video, et utbyttbart, gjenoppladbart batteri samt sensor for aktivitet ved døren, private soner og nattesyn.

Ring lover at Door View Cam kommer på markedet i både Norge, Sverige og Danmark i løpet av 2019. Inntil videre opplyses bare listepris i svenske kroner på SEK 1.999, som tilsvarer ca 1.900 norske kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Scroll to Top