Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

nyhet

CES 2019: Lettvektere fra Lenovo

Tynne maskiner og store skjermer i Las Vegas

Skrevet av / 09.01.19 - 13:13
CES 2019: Lettvektere fra Lenovo

Tendensen innen datamaskiner og tilbehør på årets CES-messe i Las Vegas er at selv om maskinene blir mindre, så blir skjermene større.

Lenovo har nå avduket noen av de mange nye produktene som blir lansert i 2019.

ThinkPad X1 Carbon 7th Gen. er navnet på den hittil tynneste og letteste arbeidslaptopen fra Lenovo. Den siste utgaven av den kjente produktserien utmerker seg på flere punkter, men fellesnevneren er å gjøre det lettere å ta med seg arbeidsplassen i veska.

• En tykkelse på bare 15mm og vekt ned til 1,13 kg.
• En skjerm på 14 tommer.
• Dolby Atmos-høyttalersystem med fire innebygde høyttalere
• Fire innebygde mikrofoner for bedre deltakelse i videosamataler. Kompatibel med stemmestyrte enheter som Microsoft Cortana eller Amazons Alexa
• En batteritid på opptil 15 timer

X1 Yoga 4th Gen.
Den første generasjonen av ThinkPad X1 Yoga ble lansert på nettopp CES i 2016. Den nye ThinkPad X1 Yoga er her tre år senere framstilt med et kabinett av aluminium, som er like sterkt som karbonfiber, og som har muliggjort et tynnere, lettere og mindre design. X1 Yoga er 11 prosent tynnere enn sin forgjenger, og vekten bare 1,35 kg.

Lenovos gamingavdeling har allerede lansert en 43″ panoramaskjerm. Men de gigantisk brede skjermene kommer nå også til de mer alvorlige brukerne i form av skjermen ThinkVision P44W.

• 43,4″ skjerm med ultrabred 32:10 bildeformat samt 3.840 x 1.200 pikslers oppløsning
• Picture-by-picture (PBP)-funksjonalitet
• VESA sertifisert DisplayHDR 400 med 450nit peak lysstyrke

 

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyd & Bilde
Scroll to Top