TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Bruk mobilen uten kalde fingre

De nye hanskene fra Mujjo bruker nanoteknologi for å holde hende varme, samtidig som du kan bruke mobilen med hanskene på.

forfatter
Publisert 24.11.15 - 12:12

Vinterhansker er gjerne tykke og varme, men umulig å ha på når det ringer eller man skal sjekke meldinger. Derfor finnes det hansker med tynne metalltråder i fingertuppene, som kan brukes på mobilskjermer.

Som Mujjo-hanskene vi testet tidligere.

Nå slipper nederlandske Mujjo et enda tynnere par som bruker nanoteknologi kombinert med etiopisk lammeskinn, for å holde på varmen.

De tynne hanskene er laget for å føles som et ekstra hudlag, og lukkes rundt håndleddet med en magnetlås.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Fingertuppene er sydd med sømmen på sidene av fingrene og ledende materiale der og på håndflaten, skal gi brukeren en bedre berøringspresisjon på skjermen. Kanskje er det til og med mulig å skrive meldinger med Mujjo-hanskene.

Det har ikke vært mulig tidligere.

Skinnhanskene koster 82 Euro, og kan bestilles fra Mujjos nettsider eller Profildata.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde