Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

nyhet

Bose slipper løs lyden av sommer

Med QuietComfort 20 og SoundLink Mini er Bose klar med ørepropper og trådløs høyttaler, til de lange, late sommerdagene.

Skrevet av / 10.06.13 - 08:00
Bose slipper løs lyden av sommer

SoundLink Mini er en kompakt trådløs Bluetooth-høyttaker, som leveres med ladestasjon og et oppladbart batteri som gir opp til syv timers spilletid. Den lille høyttaleren kobler seg til nettbrettet eller mobilen, og lover å levere tilsvarende godlyd som den større SoundLink Mobile-høyttaleren gjør.

bose_qc20

For de som liker å høre musikk alene, er QuietComfort 20 et interessant alternativ. De små øreproppene har Bose aktive støydemping, som demper støy og gjør musikken tydeligere. Øreproppene er utstyrt med små mikrofoner som registerer støynivået, og en prosessor kompenserer deretter for støyen som dempes i motfase.

Da lyder musikken klarere i ørene, fordi mye av støyen utenfor blir effektivt dempet.

QuietComfort 20 og SoundLink Mini er i butikkene i sommer.

QuietComfort20

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Scroll to Top