Search
Generic filters

Bose Frames får ny look og bedre lyd

De brillefine hodehøyttalerne fra Bose kommer nå i flere nye design, inkludert en treningsversjon med polariserte glass.

Bose har vakt oppsikt med sine Frames, de første solbrillene med innebygd lyd. Nå utvider de sortimentet med tre nye Frames-modeller: Bose Frames Tempo er spesielt konstruert for treningsaktiviteter, mens Tenor og Soprano passer til hverdagslig bruk.

Solbriller med innebygde høyttalere

Lyd & Bilde var tidlig ute med å teste første generasjons Frames, og mente de virket som et morsomt konsept, med tilnærmet «usynlig lyd» til musikklytting såvel som handsfree telefonsamtaler. Solbrillene kobler seg trådløst til mobilen, slik at du kan strømme musikk, ringe og motta samtaler, eller kommunisere med en stemmeassistent. De bitte små høyttalerelementene har imidlertid relativt slank lyd, og kunne ikke måle seg med fullblods hodetelefoner eller in-ear propper.

Bose Frames Tempo fås med polariserte glass. (Foto: Bose)

Ikke overraskende er nettopp lyden noe av det Bose har ønsket å forbedre med de nye modellene. De nye modellene skal angivelig ha fyldigere og klarere lydkvalitet enn forgjengeren. En ny Volume Optimized EQ sikrer optimal klangbalanse ved både høyt og lavt volum. Tempo, Tenor og Soprano skal også ha fått forbedret talekommunikasjon, med et nytt mikrofonsystem som filtrerer ut vind og støy fra omgivelsene.

Bose Frames Tempo

Tempo er den nye treningsmodellen i Frames-familien. Den er laget i veldig lette materialer og skal sitte ekstra godt fast, med ulike neseputer for optimalt grep og passform. Tempo skal også ha den høyeste lyd-ytelsen med en 22 millimeter stor driver i hver av brillestengene.

Bose Frames Tempo. (Foto: Bose)

Bose Frames Tenor og Soprano

Tenor og Soprano er nye designvarianter av Frames, som også skal være forbedret på de fleste områder. Tenor har et mindre, firkantet design, mens Soprano har en såkalt cat-eye-design. Brillestengene skjuler all elektronikk, inkludert to 16 mm høyttalere. Tenor og Soprano har visstnok vesentlig bedre bassrespons enn Frames Alto, slik at musikken gjengis med enda mer dybde og detaljer.

Bose Frames Tenor og Soprano. (Foto: Bose)

Pris og tilgjengelighet

De nye Frames-modellene koster 2999 kroner, og er nå tilgjengelig for forhåndsbestilling. Ellers klar til kjøp fra 24. september hos Bose og utvalgte forhandlere.

Les også Funky solbriller med innebygd lyd Bose Frames holder UV-strålene borte, samtidig som de sender luftige musikalske toner rett inn i øregangene dine. Er dette sommerens kuleste dings?
PS! Du leser nå en åpen artikkel. For å få tilgang til alt innhold fra Lyd & Bilde,
se våre abonnementstilbud her .
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.