Musikkstrømming

Boom kaller Logitech den lille trådløse høyttaleren. Som kan kobles sammen med flere høyttalere for enda bedre lyd.
Annonse
Annonse
forfatter

Sosial høyttaler kaller Logitech Boom. En liten batteridreven trådløs høyttaler, som spiller i 15 timer og sprer lyden 360 grader.

Høyttaleren kobles trådløst til en smartmobil med gratis-appen UE BOOM ( iOS og Android). Da kan man velge om man vil ha stereo-til-stereo-tilkobling,  eller tradisjonell høyre/venstre-stereo.

Fordi flere kan kobles sammen, trådløst, kan venner spille musikk i stereo med to Boom-høyttalere. Og få enda bedre lyd.

– Den digitale verdenen har forandret hvordan vi hører på våre favorittsanger og måten vi forholder oss til musikk på. Online musikktjenester har gjort tilgangen til musikk enklere, mens det til nå har vært en utfordring å dele musikken med andre. UE BOOM løser dette problemet, den er designet for å ta musikken ut i verden, sier Rory Dooley, general manager i Ultimate Ears.

Boom koster 1.695 kr, og er tilgjengelig nå.

custom_format_lue_boom_group1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Les også

Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Lotus og Alpine skal utvikle en elektrisk superbil
Kan dette bli det neste store innen billyd?

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter