iPad-tilbehør

Endelig kommer det et Logitech-etui som passer iPad air og mini, både for stående og liggende visning.
Annonse
Annonse
forfatter

Med Logitech Turnaround kan man endelig velge om iPad-en skal stå i portrett- eller ligge i landskapsformat i etuiet. Det beste av begge verdener altså. En posisjon for lesing, og en for å se film.

Det passer for iPad Air og iPad mini og gjør det mulig å rotere iPad-en til den skjermposisjonen som passer best. Du kan sette Turnaround-etuiet i fire forskjellige stillinger og det koster 549 kr.

Custom_format_BigBangAir_ForgedGraphite_TOP_OPEN

Logitech Big Bang passer også iPad Air og iPad mini. Det er et litt mer solid etui beregnet på å beskytte iPad-en bedre enn de fleste etuier. Her får mam et støtabsorberende materialet og Logitech kaller det Essential Protection System. Det skal tåle et fall fra 1,4 meter, noe som ettersigende overstiger “US Military Drop Standard” på 1.22 meter.

Etuiet er dekket med et solid og vannavstøtende materiale som lett kan tørkes ren, og du kan sette iPad-en i fem forskjellige posisjoner.

Big Bang koster 899 kr for iPad Air og 699 kr for iPad mini med eller uten Retina-skjerm.

Custom_format_HingeAir_GREY_BTY1

Logitech Hinge er et annet etui som passer iPad Air og kan vinkles opp til 50 grader og er laget med et vannavstøtende materiale som lett kan tørkes rent. Hinge koster 599 kr for iPad Air og 549 kr for iPad mini.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Les også

Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Lotus og Alpine skal utvikle en elektrisk superbil
Kan dette bli det neste store innen billyd?

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.
Tidligere medarbeidere beskylder Huawei for diskriminering og for å blande seg inn i deres privatliv.