TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Beskytt laderen din

Man tenker ikke over det før det er for sent, men med denne slipper du bekymre seg for kabelbrudd og kabelkaos.

forfatter
Publisert 14.10.16 - 11:22

Den runde boksen er et resultat av erfaringene med å drasse på en lader. Kablene tvinner seg og strekkes, med kabelbrudd som det verst tenkelige utfallet. Kabelorganisereren fra Nøst Design, løser både det problemet, og ruller (unnskyld, nøster) opp kabelen til laderen, slik at man kan dra ut en passende lengde når man trenger strøm.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Den kapsler inn laderen til en Macbook som vist på bildet, og beskytter både laderen og kabelen. Kabelorganisereren er laaget i støtsikker polykarbonat, og beskytter laderen, skulle den falle ned fra skrivebordet.

Prisen på 280 kr må sies å være gunstig, for et produkt som både virker praktisk, sikkert og hendig for de av oss som drar med oss Mac-en over alt.

Kabelorganisereren finnes hos de store kjedene i Skandinavia fra november, og du mkan følge Nøst Design på Facebook.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde