Årets beste 2011

2011 har vært oppfølgernes år, og konkurransen blant spillene i de ulike sjangerne har vært tøff.
forfatter

The Elder Scrolls V: Skyrim

Oppfølger som imponerer

Det siste kvartalet har vært spekket av store titler, men den største og kanskje mest etterlengtede var «The Elder Scrolls V: Skyrim.» Ikke bare er dette et av de største og majestetiske spillene vi hittil har sett, men spillet er også evigvarende fordi det selv lager oppdrag underveis i henhold til din egen progresjon i følge utviklerne.

Om man ikke vil følge den satte handlingen der kongen er drept og borgerkrigen truer Skyrim, kan man her lage sin helt egne spillopplevelse med å forme karakteren, spillestilen og oppdragene du tar på deg. Utviklerne har utstyrt spillerne med en haug av valgmuligheter når det kommer til kjønn, rase, spesialiteter og utstyr.

Omgivelsene i dette spillet, og de ulike miljøene er et grafisk mesterverk! Grafikkmotoren flekser musklene og gir oss endeløse landskap som brer seg gjennom dype skoger, åpne sletter og snødekte fjell. I et øyeblikk alene, stående ved noen ruiner speider jeg utover en fantasiverden som setter den virkelige verden i skyggen.

I dette øyeblikket kjenner jeg ydmykheten komme, og mens to drager svever inn over hodet mitt innser jeg at jeg er betatt og fortapt i årets spill 2011!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Elisabeth A. Hersvik


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.