Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Årets spill

2011 har vært oppfølgernes år, og konkurransen blant spillene i de ulike sjangerne har vært tøff.

Skrevet av / 31.01.12 - 04:12
Årets spill

The Elder Scrolls V: Skyrim

Oppfølger som imponerer

Det siste kvartalet har vært spekket av store titler, men den største og kanskje mest etterlengtede var «The Elder Scrolls V: Skyrim.» Ikke bare er dette et av de største og majestetiske spillene vi hittil har sett, men spillet er også evigvarende fordi det selv lager oppdrag underveis i henhold til din egen progresjon i følge utviklerne.

Om man ikke vil følge den satte handlingen der kongen er drept og borgerkrigen truer Skyrim, kan man her lage sin helt egne spillopplevelse med å forme karakteren, spillestilen og oppdragene du tar på deg. Utviklerne har utstyrt spillerne med en haug av valgmuligheter når det kommer til kjønn, rase, spesialiteter og utstyr.

Omgivelsene i dette spillet, og de ulike miljøene er et grafisk mesterverk! Grafikkmotoren flekser musklene og gir oss endeløse landskap som brer seg gjennom dype skoger, åpne sletter og snødekte fjell. I et øyeblikk alene, stående ved noen ruiner speider jeg utover en fantasiverden som setter den virkelige verden i skyggen.

I dette øyeblikket kjenner jeg ydmykheten komme, og mens to drager svever inn over hodet mitt innser jeg at jeg er betatt og fortapt i årets spill 2011!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top