Apple Watch kommer i april

Tim Cook la nylig frem Apples siste kvartalsregnskap - og lettet sløret for når Apple Watch kommer i butikkene.

Skrevet av / 28.01.15 - 10:52
Apple Watch kommer i april

Vi var til stede i Cupertino den 10. september i fjor, da Apple lanserte sin lenge ventede smartklokke. Vi fikk også selv mulighet for å prøve Apple Watch, mens alle dere andre har måttet smøre dere med tålmodighet. Og nå tyder det altså på at alle forbrukerne kommer til å vente et par måneder til, før Apple Watch kommer i butikkene.

I forbindelse med offentliggjøringen av Apples seneste kvartalsregnskap fortalte nemlig toppsjef Tim Cook at Apple Watch vil komme på markedet i løpet av april.

I samme åndedrag fikk han fortalt at han selv går med smartklokken hver dag, og at han “ikke kan leve uten!” Takk for den opplysningen, Tim.

Apple Watch findes i tre modeller: (fra venstre) Apple Watch Sport, Apple Watch og Apple Watch Edition.
Apple Watch finnes i tre modeller: (fra venstre) Apple Watch Sport, Apple Watch og Apple Watch Edition.

Apple Watch kommer i to størrelser – 38 og 42 mm – med utskiftbare remmer og lenker. Prisen starter ved 350 dollar, mens de dyreste modellene med spesiell 18 karats gullegering kan komme til å koste hellt opp til 5.000 dollar – tilsvarende nesten 40.000 norske kroner!

Ikke rart at det går bra for Apples forretning, altså. Det siste kvartalsregnskapet viste blant annet at Apple har solgt hele 74,1 millioner iPhones i månedene oktober til desember 2014. I samme periode røk 21,4 millioner iPads og 5,5 millioner Mac-datamaskiner over disken verden rundt. Salget av iPhones utgjør 69 prosent av Apples samlede omsetning. Hele omsetningen for siste kvartal var på 74,6 milliarder dollar.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nå kommer de første produkter fra Nothings budsjettmerke

Dine neste Ray-Bans blir ikke bare stilige, de blir også smarte!

Samsung lekker neste Galaxy

Xiaomi gir deg smarte helsefunksjoner

Ny Xiaomi 13T-serie

Garmin-klokke for en aktiv livsstil

Scroll to Top