Apple Watch 2 innen neste sommer

Produsenten av den nåværende Apple Watch avslører at utviklingen av en etterfølger er i full gang.

Skrevet av / 16.11.15 - 11:09
Apple Watch 2 innen neste sommer

Taiwan-selskapet Quanta Computer, som både fremstiller den aktuelle Apple Watch-modellen for Apple samt den nye Apple MacBook, er i full gang med å forberede seg på produksjonen av den neste Apple Watch-modellen. Det skriver kinesiske United Daily News.

Toppsjef i Quanta, Barry Lam, siteres for å ha sagt at Apple for øyeblikket jobber med utviklingen av en etterfølger til markedets bestselgende smart-klokke

Angivelig skal klokken bli lansert i andre kvartal 2016 – altså før sommeren og muligens på Apples årlige utviklerkonferanse WWDC – for så å lande i butikkene tidlig på høsten.

Den aktuelle Apple Watch, som skuffet på enkelte punkter men likevel må betraktes som den beste smartklokken på markedet, ble presentert i september i fjor og ble tilgjengelig i butikkene i april i år.

I følge artikkelen i United Daily News vil den nye Apple Watch ikke overraskende komme med både oppgradert programvare og maskinvare.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top