Search
Generic filters

Apple leverte som forventet

Bortsett fra en ny Mac Pro med radikalt design, var det ingen sensasjoner på WWDC.

Forut for Apples utviklerkonferanse, har ryktene surret på nettet. At det skulle komme nye Macbooks og en ny versjon av iOS, var de fleste enige om. Det fantes til og med spådommer om en iPhone 5s, en ny budsjett-iPhone og kanskje en iPad Mini med Retina-skjerm. Flere spekulasjoner om en klokke og en TV har også forekommet.

wwdc-tim-cook

Tim Cook snakket naturligvis om framgangene for Apple, som at Mac vokser raskere enn PC, hvordan iOS er større enn andre mobile operativsystemer, og hvor mange apper som lastes ned fra iTunes App Store. Naturligvis, ettersom WWDC er en utviklerkonferanse og at å predike for de allerede frelste, er populært. Selv om presentasjonene var repeterende og proffe, var det uventet mange spøker og kommentarer fra og til publikum.

Nye datamaskiner ble også sluppet selv om det var Macbook Air som ble oppdatert. At den ble raskere var ventet, men at den skulle få så ekstremt mye bedre batteritid og i tillegg koste mindre var en hyggelig overraskelse.

wwdc-mac-pro

Den store overraskelsen var dog Mac Pro, med sin radikalt nye design og krympede størrelse. Etter presentasjonen var det den store snakkisen og trengselen rundt de få innglassede eksemplarene var stor.

Alle de nye fiffige funksjonene i iOS 7 er selvsagt hyggelige, men den nye designen var både uventet och tiltalende. Det har jo sett likt ut ganske lenge, frem til nå. Påminnelser på startskjemen har mange etterlyst, men noen widgets fikk vi dessverre ikke denne gangen heller.

wwdc-ios7-sign

iTunes Radio var kanskje ikke den Spotify-killeren som det hadde ryktes om og virket mer som en måte å oppdage og dele musikk på. Men framfor alt var det trist at tjenesten bare lanseres i USA. Det ble sagt att den skal komme i ”andre land” senere, men hvilke og når får vi nok vente  å se på.

Avslutningvis ble det veldig mange nyheter, men få skikkelig oppsiktsvekkende nyheter. Et revolusjonerende nytt produkt, som da iPhone ble  lansert, ble det heller ikke denne gang.

wwdc-crowd

Vi treffer Apple igjen i morgen og får mer informasjon og forhåpentlig kan vi få sett og kjent nærmere på noen av nyhetene.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker