Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Apple gir deg 600 kr hvis du kjapper deg

Alle med gyldig studiebevis får gavekort på 600 kr i App Store, hvis de kjøper en Mac, iPad eller iPhone før 6. september. Det er kanskje ikke så dumt, se bare her:

Skrevet av / 04.09.13 - 11:35
Apple gir deg 600 kr hvis du kjapper deg

Studenter som planlegger å kjøpe en Mac, iPad eller iPhone til studiene, får hele 600 kr som de kan bruke på App Store, til hva som helst, men meningen er å gi studenter muligheten til å komme i gang med apper som er rettet mot utdanning. Mange av dem er faktisk ganske bra, og kan være nyttig å ha tilgjengelig for mange studenter.

Blant de mange appene som retter seg mot studenter, finner man oversetterapper, historie, geografi, musikk og så videre. Blant annet denne linken til en rekke festlige apper under fanen University Survival Guide.

Hvem som kvalifiserer til gavekortet og hvilke apper som er tilgjengelig spesifikt for utdanning, kan du lese mer om her.

2013-bts-lp-books-hero

 

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top