Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Apple ansetter tidligere formann hos Yves Saint Laurent

Kan det være for å jobbe med armbåndsuret iWatch?

Skrevet av / 03.07.13 - 15:09
Apple ansetter tidligere formann hos Yves Saint Laurent

Apple har nettopp ansatt Paul Deneve, tidligere formann hos motegigant Yves Saint Laurent, til ”spesielle prosjekter”. Dette ifølge Bloomberg. Kan dette være for å gi det ”smarte” armbåndsuret iWatch et moteriktig utseende?

Apple sier selv i en e-mail til Bloombergs: Adam Satariano:

“Vi er overbegeistret over å ønske Paul Deneve velkommen til Apple. Han skal jobbe med spesielle prosjekter som visepresident og rapportere direkte til Tim Cook.”

Paul Deneve jobbet for Apple fra 1990 til 1997 som salgs- og markedssjef for Apple Europe, før han startet i motebransjen.

Ryktene rundt Apples smartklokke har startet opp igjen nylig, etter at Apple har søkt om varemerkeregistrering av navnet ”iWatch” i fem forskjellige land. Det er ikke utenkelig at det er utseendet på denne Paul Deneve skal jobbe med.

Kilde: bloomberg.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top