Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Amazon vil gi deg alt du peker på

Bare pek mobilkameraet på det du vil kjøpe.

Skrevet av / 06.02.14 - 16:03
Amazon vil gi deg alt du peker på

Ingen shopping-nettsteder er så teknologisk avanserte som Amazon. Hvem andre vil bruke droner til å levere pakkene ?

Siste nyhet er ikke like radikal, men derimot noe som for amerikanerne er tilgjengelig umiddelbart. Amazon har nemlig oppdatert sin shopping-app for iOS med en fotofunksjon. Om du i det daglige skulle snuble over noe du har lyst til å kjøpe, kan du åpne søkefunksjonen i Amazon-appen, trykke på ”Flow”, som funksjonen heter, og rette kameraet mot objektet. Deretter er det bare å la bildegjenkjennelsesprosessene å gjøre resten av arbeidet. Hvis produktet finnes i Amazons sortiment, får du det opp med både pris og lagerstatus.

Bildegjenkjennelsen er ikke perfekt ennå, men etter et par forsøk gikk det. På få minutter kjenkjente og fant appen PC-spillet “Battlefield 3″, boken “Visions” av Michio Kaku, en DVD Audio-utgave af Tchaikowskys 1812-overture, en antikk Windows XP Professional, samt en Tascam-stereomikrofon til iPhone.

IMG_7672

Vi kan bare regne med at Amazon vil fortsette å forbedre denne funksjonen, som forhåpentligvis blir mer brukbar etter hvert.

Inntil videre fungerer Flow bare hvis du velger USA som land, dette gjøres lett i innstillingene. Så får vi bare håpe at norske nettbutikker kommer med en tilsvarende app!

Til Android finnes Flow som en helt egen app, mens den for iOS er innbakt i Amazons handle-app.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top