Alt-i-ett-PC med muskler

Med 4K-skjerm til tungvektsspilling i stua.

Skrevet av / 17.03.15 - 08:45
Alt-i-ett-PC med muskler

Følg Lyd & Bilde på Twitter  og Instagram Instagram

De såkalte alt-i-ett-PC-ene, hvor all elektronikk er innebygd i skjermen, er praktiske på små kontorer eller som multimediasentraler i stuen, men noen fartsopplevelse pleier de ikke å gi.

MSi’s siste i kategorien ser imidlertid ut til å bli en ulv i fåreklær. MSi 24 GE er, som navnet antyder, bygd inn i en 24-tommers (faktisk 23,6″) skjerm. Men den begrensede plassen til tross lover elektronikken spillopplevelser i den tunge enden.

Prosessoren er en Intel Core i7 4720 HQ, og grafikkortet er fra Nvidias mobile GeForce GTX900-serie, som rommer de kraftigste grafikkort fra Nvidia akkurat nå. I tillegg har skjermen 4K-oppløsning!

Hvilket grafikkort, mengden av RAM og størrelsen på harddisken melder MSi’s pressemelding inntil videre ingenting om. Vi kan heller ikke ennå si noe om prisen på de ulike konfigurasjonene. Men til spillere med lite plass ser maskinen lovende ut.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top